Tässä 10 kyseenalaista neuvoa pettäjille!

Yleensä pettämiseen liittyvät neuvot liittyvät siihen, miten pettävän kumppanin voi tunnistaa tai saada rysän päältä kiinni, tai miten petetyksi tulemisesta voi päästä yli.

Nyt neuvot ovat kuitenkin aivan toisesta ääripäästä, sillä nyt meille jakaa neuvoja mies, joka paljastaa, miten kumppania voi pettää ilman, että kumppani saa vihiä asiasta.

Mies kehuskeleekin sillä, että hän on pettänyt eri ihmisiä useita kertoja, eikä kukaan ole koskaan saanut tietää hänen uskottomuudestaan.

Jos siis syystä tai toisesta olet pettämässä kumppaniasi ja haluat varmistaa, ettet jää kiinni, ota seuraavista neuvoista vaari.

 1. Vaihda toisen naisen nimi puhelimessasi miehen nimeksi, mielellään jokin lempinimi, joka kuulostaa joltain kaveriltasi, eikä herätä kumppanisi epäilyksiä.

 2. Varmista, ettet ole kirjautunut koneellasi Whatsappiin samalla, kun olet itse puhelimen kanssa muualla, jolloin koneesi lähettyvillä oleva kumppani voi pahimmillaan seurata koko keskusteluasi toisen naisen kanssa reaaliajassa.

 3. Keskustele toisen naisen kanssa vain yhdessä kanavassa, sillä se on helppo tyhjentää.

 4. Älä ole tunteellinen ja sentimentaalinen, vaan poista kaikki tärkeätkin viestit, jotka syrjähyppysi on sinulle lähettänyt.

 5. Älä missään nimessä ota sinusta kuvia syrjähyppysi kanssa ja pidä niitä puhelimessasi.

 6. Kerro pettämisestäsi mahdollisimman harvalle, mieluummin ei kenellekään. Jos kehuskelet kaikille kavereillesi siitä, että pyörität kahta naista, saa kumppanisi kyllä kuulla siitä kohta jotain kautta.

 7. Älä hanki toista naista, joka haluaa vakavan suhteen, vaan pidä huoli siitä, että toinen nainenkin haluaa vaan kevyttä hauskanpitoa. Pahimmassa tapauksessa toinen nainen voi nimittäin aiheuttaa ongelmia ja kertoa suhteestanne kumppanillesi.

 8. Keksi tekosyyt ja selitykset valmiiksi. Jos kumppanisi kuulee naisen äänen taustalla, se on ärsyttävä työkaverisi. Jos joku näki sinut treffeillä, kyseessä oli vanha yliopistokaveri, johon törmäsit baarissa sattumalta.

 9. Pidä syrjähyppysuhteesi mahdollisimman lyhyinä. Näin asiat pysyvät mahdollisimman simppeleinä, eikä kumpikaan osapuoli kehitä romanttisia tunteita toista kohtaan.

 10. Jos sinun pitää keksiä äkkiä tarina suojataksesi salaisia tapaamisiasi, pysy yksinkertaisessa tarinassa, äläkä keksi mitään monimutkaista!


  Naisen näkökulmasta on sanottava, että toivon jokaisen miehen, joka alentuu opettelemaan edellä mainittuja sääntöjä, jäävän kiinni housut kintuissa ja menettävän kummankin naisensa.

  Ehkä edellä mainituista vinkeistä on kuitenkin hyötyä myös petetylle osapuolelle, sillä osaat nyt kenties nähdä paremmin pettäjän tekosyiden ja tarinoiden läpi.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Elite Daily