Näillä vinkeillä saat luksusmaisuutta lisättyä kotiisi.

Yksi matkustamisen parhaita puolia on yöpyminen hotelleissa. Jos luoksesi on tulossa vieraita (tai vaikka ei edes olisi), voit näillä viidellä helpolla tavalla antaa kodillesi miellyttävää ja ylellistä tuntua.

1. Tervetuliaspaketti

Suurimman vaikutuksen tekevissä hotelleissa on aina tervetuliaslahja odottamassa huoneessa. Voit itse ottaa mallia ja toivottaa vieraasi tervetulleeksi yllättäen heidät tervetuliaspaketilla, jossa voi olla esimerkiksi varalta heille pieni hammastahna ja -harja, särkylääkettä ynnä muuta, mitä vierailta on saattanut unohtua kotiin tai jotain pientä herkkua.

2. Laita esille puhtaat, värikkäät pyyhkeet

Etenkin jos on joutunut matkustamaan pitkään, on suihku erittäin tervetullut. Kun hotellissa on tarjolla puhdas kylpyhuone pyyhkeineen, tunnet heti voivasi rentoutua. Ei kestä kovin kauaa laittaa vieraita varten pyyhkeet valmiiksi esille.

3. Tee kylpyhuoneesta pieni spa

Luksushotelleissa on usein spa-tuotteita parantamassa rentoutumista. Voit matkia tätäkin myös omassa kodissasi ja laittaa vieraita varten vastaavia tuotteita, kuten pesulappuja, kasvojen puhdistusainetta, kylpyvaahtoa, kynttilöitä ynnä muuta esille.

4. Tarjoa luettavaa

Lukeminen tarjoaa aina tervetullutta taukoa matkailun aikana ja samaa voit tarjota myös vieraillesi. Jos tiedät, mistä lehdistä he pitävät, voit laittaa niitä yöpöydälle odottamaan tai vaihtoehtoisesti vaikkapa kirjoja, joissa on lyhyitä tarinoita.

5. Päivän päätteeksi yömyssyt

Kun matkalla palaat takaisin hotelliin pitkän päivän päätteeksi, sitä odottaa pehmeitä tyynyjä, televisiota ja yömyssyä. Voit tarjota samanlaista luksusta myös vieraillesi ja jos he ovat ensimmäistä kertaa kylässä ja tutustuvat uuteen kaupunkiin, voitte yömyssyjen yhteydessä kysellä, miten päivä on kenelläkin sujunut, jos vieraat viettivät sen isäntäväestä erillään.

Lähde: Huffington Post