Muutamia päiviä ennen Chester Benningtonin itsemurhaa kuvattu jakso julkaistiin omaisten ja bändikavereiden suostumuksella.

James Cordenin The Late Late Show’n Carpool Karaoke -osiosta on syntynyt oma, Apple Musicin kanssa yhteistyössä tehty sarja. Sarjasta on julkaistu jakso, jossa vieraana ovat Linkin Parkin Chester Bennington, Mike Shinoda ja Joe Hahn.

Jakso kuvattiin 14. heinäkuuta ja vain kuusi päivää myöhemmin Bennington teki itsemurhan. Jakson julkaisu oli suru-uutisen jälkeen epävarmaa, mutta Benningtonin omaisten ja bändikavereiden suostumuksella se on nyt katsottavissa Linkin Parkin Facebook-sivulla.

Jaksossa Linkin Parkin kolmikko ajelee autolla kaupungilla yhdessä näyttelijä Ken Jeongin kanssa. Jeong tokaisee aivan jakson alussa nähneensä unta, jossa oli osa Linkin Parkia ja bändin nimi muutettiin Linken Parkiksi, sisältäen näin näyttelijän etunimen.

”Kiva! Sinä siis vain tulet mukaan ja otat bändissä vallan? Rakastan tätä”, naureskeleva Bennington tokaisee.

Jeong myös sanoo, että on hänen märkä unensa olla osa Linkin Parkia.

”Tämä on outo tapa tavata joku. Mentiin suoraan märkiin uniin. Viisi sekuntia märkiin uniin”, takapenkillä Hahnin kanssa istuva Shinoda sanoo.

Nauraminen, pöhköt jutut, hassuttelu ja hyväntuulisuus ovat osa koko jaksoa, mutta pääpaino on kuitenkin autokaraokessa. Jakson aikana autoileva nelikko lauleskelee niin Linkin Parkin omia hittejä Numbista Talking to Myselfiin sekä Outkastin, Aerosmithin, Red Hot Chili Peppersin ja Lynyrd Skynyrdin kappaleita.

Jakson aikana Bennington kertoo Jeongille, miten hänen huutolaulunsa syntyi ja opettaa sitä myös näyttelijälle. Linkin Parkin miehet vaikuttavat selvästi viihtyvän autokaraokeilun parissa.

”Tämä on luultavasti elämäni mahtavin päivä”, Bennington sanoo yhdessä vaiheessa ja myöhemmin kertoo, että hänellä on superhauskaa.

Jaksoon lukeutuu myös Jeongin yritys opettaa kolmikolle hot dogs and ketchup -tanssi, joka saa etenkin Shinodan erittäin huvittuneeksi, sekä vaihtaminen autosta karaokebussiin, jonne haetaan kadulta vanhempi rouva mukaan laulamaan Lynyrd Skynyrdin Sweet Home Alabamaa.

Aivan jakson päätteeksi Numbia lauletaan autossa uudelleen.

”Kaikkien kotona katsovien pitäisi laulaa mukana”, Bennington sanoo ennen kuin kappale alkaa.

Jakso on omistettu Benningtonin muistolle.

Katso alta Linkin Parkin Carpool Karaoke -jakso ja kun Numb alkaa jakson lopussa soida uudelleen, tee kuin Bennington pyytää: laula mukana.

LINKIN PARK & Ken Jeong – Carpool KaraokeWatch our Carpool Karaoke episode with Ken Jeong now, streaming for free right here on Facebook.

Julkaissut Linkin Park 12. lokakuuta 2017