Pidemmillä lennoilla lentokoneen kuiva ilma ja ulkoa tuleva UV-säteily voivat tehdä tepposet keholle, kasvot mukaan lukien. Näillä lentoemäntien ja naispilotin kauneusvinkeillä astelet lentokoneesta sädehtivänä.

Vinkit antaneet leidit viettävät yhteensä 200 tuntia ilmassa kuukauden aikana, joten heillä on henkilökohtaisesti testattua tietoa siitä, miten teet lentämisestä miellyttävämpää.

1. Juo paljon vettä.

Ilma lentokoneessa on hyvin kuivaa, mikä saa myös ihon tuntumaan kuivalta pitkän lennon aikana. Ruokailujen yhteydessä tarjottava vesi ei riitä pitämään huolta nesteytyksestä pitkillä lennoilla. Juo vähintään litra vettä kuuden tunnin lentoaikaa kohden.

2. Pakkaa kosteuttavia tuotteita käsimatkatavaroihin.

Kasvojen suihkuttelu lähdevesispraylla on yksi tapa pitää kasvot kosteutettuina ja raikkaina. Lähdevesisprayn kaveriksi kannattaa käsimatkatavaroihin pakata kosteuttava seerumi, jonka voi levittää kasvoilleen lennon aikana. Koska kosteutusta ei voi olla liikaa, ota mukaan myös huulirasva, kosteusvoide ja silmänympärysvoide.

3. Muista aurinkosuoja!

Etenkin ikkunapaikoilla istuessa on vaarana altistua auringon ultraviolettisäteille, jotka ovat korkeuksissa vielä vahingollisempia, kuin maan pinnalla. Levitä siis kasvoillesi aurinkosuojavoidetta ennen lentoa ja muista lisätä sitä kahden tunnin välein.

Lähde: Popsugar