Lego-teippi antaa uusia mahdollisuuksia palikkarakennelmien tekoon.

Legot ovat monenikäisten mieleen ja vaikka palikoista voi tehdä vaikka minkälaisia rakennelmia, on niihin liittynyt yleensä yksi rajoite: niitä ei voi laittaa ja kiinnittää minne tahansa. Nyt se kuitenkin muuttuu, kun Kapkaupungista kotoisin olevat Anine Kirsten ja Max Basler suunnittelivat Nimuno Loopsin.

Lego-palikoiden kanssa yhteensopiva Nimuno Loops on teippi, joka taipuu, kääntyy ja on leikattavissa mihin kokoon tahansa. Teipin ansiosta siis pinta kuin pinta niin seinistä muihin leluihin kuin vaikkapa kenkiin on sopiva alusta erilaisille rakennelmille.

Teippi on Huffington Postin mukaan kehitteillä Indiegogon kautta, missä on saatavilla erilaisia teippivaihtoehtoja niin värin kuin koon suhteen ja niitä toimitetaan ympäri maailman. Nimuno Loopsia on tukenut jo yli 38 000 ihmistä ja se on kerännyt 1,5 miljoonaa dollarin rahoituksen, mikä on huimasti suurempi kuin 8 000 dollarin tavoitesumma.

Voit katsoa artikkelin yllä olevalta videolta, miltä teippi näyttää ja miten se toimii. Omia teippirullia ja lisätietoja löydät täältä.

Lähde: Huffington Post