Laulaja Kelly Clarkson lasten kasvattamisesta: ”Viini on tarpeen”

Laulajatähti ja uusperheen äiti avasi mietteitään lapsista ja lasten kasvattamisesta.

American Idol -kilpailun ensimmäinen voittaja Kelly Clarkson on antanut samaistuttavan neuvon vanhemmuuteen liittyen: viini. People-lehden mukaan laulajatähti kertoi toimittajille The Voice -ohjelmaan liittyvässä tilaisuudessa, että vanhemmuus voi vaatia viinilasillista tai paria.

”He ovat haastavia”, Clarkson sanoi lasten kasvattamiseen viitaten.

”Viini on tarpeen”, hän vitsaili.

”He ovat mahtavia, kuitenkin. Lasten suusta. He sanovat asioita, joihin reagoit, että ’Hitto’. He ottavat esiin tekosi. He opettavat minua”, muun muassa Stronger ja My Life Would Suck Without You -hiteistään tunnettu laulaja lisäsi.

Peoplen mukaan Clarkson totesi tietävänsä miten hassulta se kuulostaa, mutta lapset opettavat häntä olemaan parempi ihminen.

”He seuraavat jokaista hetkeä, eivät vain minua kotona, vaan minua istumassa täällä teidän kansa”, hän kertoi toimittajille.

35-vuotiaalla Clarksonilla on kaksi lasta aviomiehensä Brandon Blackstockin kanssa, 3-vuotias tytär, River Rose, sekä 21 kuukauden ikäinen poika, Remington Alexander (yllä kuvassa Clarksonin kanssa). Parin uusperheeseen kuuluu myös Blackstockin kaksi lasta hänen aiemmsta suhteesta, Savannah ja Seth.

”Toivon, että meidän kaksi poikaa ja kaksi tytärtä näkevät vanhempiensa olevan menestyviä, rakastavia ja kunnioittavia ihmisiä, koska sitä me haluamme heille”, Clarkson sanoi kysyttäessä hänen suurinta halua lastensa suhteen.

Peoplen mukaan laulaja kertoi hänen lastensa olleen hänen suurin inspiraation lähde elämässä ja he ovat opettaneet hänelle perspektiiviä.

”Aion opettaa lapsilleni, että he tekevät mitä rakastavat huolimatta siitä, ovatko he maailman kuuluisin ihminen sitä tekemässä”, hän sanoi.

”Rakasta sitä, mitä teet. Rakasta heitä kenen kanssa työskentelet ja älä tee töitä ihmisten kanssa, kenestä et välitä ja älä tee asioita, joita et rakasta”, Clarkson kertoi.

Lähde: People


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.