Tyynyä voi hyödyntää sängyssä muuhunkin kuin tekemään nukkumisesta mukavampaa.

Kun harrastat seksiä, kokeile käyttää tyynyä takamuksen alla. Tyynyn hyödyntäminen tällä tavoin voi auttaa tekemään yhdynnästä ja peppuseksistä niin mukavampaa kuin nautinnollisempaa, kertoo Metro.

Tyynyn avulla lantio nousee irti alustasta, jolloin yhdynnän kulma hieman muuttuu ja yhdynnästä voi tulla syvempi. Tyynykikasta voi olla iloa erityisesti lähetyssaarnaaja-asennossa sekä takaapäin-asennossa, jos yhdyttävä osapuoli ei ole kontillaan vaan enemmän vatsallaan.

Metron mukaan joidenkin asiantuntijoiden mukaan tyynyn käyttäminen voi auttaa tavoittamaan paremmin g-pisteen seksin aikana. Kaikilla tyynykikka ei toimi, joten sitä kannattaa lähestyä avoimin mielin.

Tyynyn käyttämisellä takamuksen alla on myös muita hyötyjä. Metron mukaan jos olet polvillaan ja polvesi oireilevat tai sinulla on lantio-, niska- ja selkäkipuja, voi tyyny pehmentää niveliä ja poistaa kipua.

Tyynykikan tuoma lisäkorkeus voi myös lähentää paria fyysisesti entisestään ja tehdä seksistä intiimimpää. Tämä johtuu siitä, että se voi parantaa katsekontaktia, jonka tutkimukset ovat osoittaneet lisäävän yhteenkuuluvuuden tunnetta – muista vain pestä tyynyt seksisessioiden jälkeen!

Lähde: Metro