Jokainen meistä vanhenee, joka tarkoittaa esimerkiksi juonteiden ja ryppyjen syntymistä.

Osa ei pidä ihonsa ikääntymisestä, jolloin koitetaan tehdä monenlaisia hoitoja, joilla ihosta tulisi taas kimmoisa ja sileä. Oletko kokeillut jo monenlaisia keinoja, jotta näyttäisit nuoremmalta? Ehkä vielä tämä yksi keino on kokeilematta, joka liittyy manteleihin ja kaulassasi oleviin ryppyihin ja juoviin.

Moni unohtaa kauneudenhoidossa kaulan, joka vaatisi oikeastaan enemmän hoitoa ja suojaa auringolta kuin kasvot. Kaula on alttiina auringolle ihan yhtä paljon kuin kasvot. Kaulassa on ohuempi iho kuin kasvoissa, joten siinä näkyy kasvoja helpommin ryppyjä, juovia ja muita ikääntymisen merkkejä.

Muista nyt hoitaa myös kaulasi ihoa. Jos siinä on jo paljon ikääntymisen merkkejä, voisit kokeilla tätä hoitokeinoa, jossa tehdään manteleista seos ja laitetaan se kaulalle. Manteleissa on paljon E-vitamiinia sekä muita mineraaleja ja ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä ihon paranemiselle ja uusiutumiselle.

Manteliseos kaulan ihon hoitoa varten tehdään näin:

1. Murskaa 4–5 mantelia ja jauha ne vielä lopuksi.

2. Sekoita sen jälkeen jauhetta niin kauan, että saat siitä tasaisen tahnan.

3. Levitä seos koko kaulalle.

Anna mantelipastan olla kaulallasi puolen tunnin ajan ennen kuin huuhtelet sen pois. Tee tämä hoito kerran viikossa parantaaksesi kaulan ihon kireyttä. Koet ehkä pian kaulallasi uskomattomia ihonmuutoksia.

Lähde: Glow Pink