Muun muassa muotilehtien kuvia käsitellyt valokuvaaja näytti, miten muotikuvia käsitellään ennen julkaisua.

Esimerkiksi lähes kaikissa muotilehdissä ja mainoksissa käytetään kuvankäsittelyohjelmia retusoimaan kuvissa olevia ihmisiä. Valokuvaaja Elizabeth Moss, Rare Digital Artin perustaja ja pääkuvankäsittelijä, on luonut kolme videota, jotka tarjoavat katsauksen kulisseihin näyttäen, miten paljon käsittelyä hänen yrityksensä kolmeen kuvaan käytettiin.

”Nämä videot ovat ainutlaatuisia, koska kukaan muu kuvankäsittelyn huipuista ei tee tällaisia videoita, joten netistä löytyvissä ennen ja jälkeen -videoissa laatu on melko surkea eikä yhtään vastaa sitä, mitä yleensä tehdää huippumuotikuviin ja kampanjoihin”, Moss kertoi PetaPixelille.

Vinkki: kotimainen Kassu tarjoaa uusille pelaajille 100 ilmaiskierrosta!

Mossin Rare Digital Art on tehnyt yhteistyötä muun muassa vaikutusvaltaisimpien muotilehtien ja -brändien kanssa, kuten Voguen, Ellen, GQ:n ja Vanity Fairin kanssa.

”Kuvankäsittelyohjelmien käytöstä tai liikakäytöstä puhutaan paljon ja ajattelin, että ihmisistä olisi kiinnostavaa nähdä, miten oikeasti lisäämme ihohuokosia kuviin”, Moss jatkoi ja sanoi tätä tehdyn jutun lopusta löytyvissä kahdessa videoissa.

Ylhäällä olevassa videossa näytetään kuuden tunnin kuvankäsittelyn tulos 90 sekunnissa. Alhaalla olevissa kahdessa videossa näytetään neljän tunnin ja 90 minuutin työn tulokset 90 sekuntia kestävissä videoissa.

Lähde: PetaPixel