Kuinka järjestellä koti kuntoon ammattimaisella tavalla – Näistä vinkeistä ovat saaneet apua mm. Reese Witherspoon ja Eva Longoria

Kodin siisteyttä voi olla vaikea pitää yllä, varsinkin jos asioita ei ole osannut järjestellä paikoilleen toimivalla tavalla.

Tässä on kolme vinkkiä, joilla voit aloittaa, jos haluat kotisi pysyvän helpommin järjestyksessä. Näitä vinkkejä esittelevät Housebeautiful -sivustolla alan ammattilaiset, Clea Shearer ja Joanna Teplin, joilla on ollut asiakkainaan myös monia julkkiksia, kuten Reese Witherspoon ja Eva Longoria. Ensimmäisenä kannattaa ottaa kohteeksi asunnossasi oleva pieni kaappi, koska se on helpoiten hallittavissa. Kun olet valmis, voita jatkaa suuremmista kaapeista tai tiloista esimerkiksi vaatekaapista, ruokakomerosta tai kokonaisesta huoneesta.

1. Aloita pienestä kohteesta

Ensimmäinen kohteesi voisi olla vetolaatikko. Se on tarpeeksi pieni, joten se on hyvin hallittavissa. Tästä voit siirtyä suurempaan kohteeseen, kun olet järjestämisessä kokeneempi.

2. Muokkaaminen

Ensin aloitetaan siitä, että poistetaan järjestämiskohteesta kaikki tavarat. Sen jälkeen ne ryhmitellään eri luokkiin. Ne asiat, jotka eivät kuulu tähän paikkaan, poistetaan. Tämän jälkeen tiedät, mitkä asiat kuuluvat tähän paikkaan.

3. Ylläpidä järjestelmää

Helpoin tapa pitää kohteen järjestystä yllä, on se, että seuraat sitä päivittäin. Jos olet järjestänyt sen oikein, se pysyy järjestyksessä. Silloin myös sen pitäminen siistinä on helppoa ja nopeaa, varsinkin jos laitat kaiken käyttämäsi aina takaisin paikoilleen.

Käy vielä kurkkaamassa millaisia laatikoita, purkkeja ja muita välineitä voit käyttää järjestämisen apuna. Löydät niitä täältä näiden järjestämiseen erikoistuneiden naisten sivuilta. He ovat myös esitelleen järjestämiseen liittyviä vinkkejään Netflix-sarjassa nimeltään Get Organized with The Home Edit, johon voit tutustua täällä.

Voit seurata naisten järjestelyyn liittyvää Instagram-tiliä, joka löytyy täältä.

Lähde: Housebeautiful


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.