Eron koittaessa moni asia voi jäädä sanomatta.

Eron hetkellä ei saa aina sanotuksi kaikkea, mitä haluaisi tai vasta eroa käsiteltyään mieleen nousee asioita, joita haluaisi ex-kumppanille sanoa. Monet harkitsevat puhuvansa suunsa puhtaaksi viestillä tai soittamalla, mutta harva lopulta toimii niin.

Huffington Post kysyi lukijoiltaan, mikä on se yksi asia, jonka he haluaisivat sanoa ex-kumppanilleen eron jälkeen. Alla heidän mielenkiintoisia vastauksiaan.

15 asiaa, mitä ihmiset haluaisivat sanoa ex-kumppaneilleen:

1. ”Annan sinulle anteeksi yrityksesi latistaa mielialaani. Tiedän sinun tunteneen olosi huonoksi siihen aikaan.”

2. ”Minä itse asiassa opin paljon sinulta. On vain harmi, että sinä et hyödy siitä, mitä opin.”

3. ”Se oli mahtavaa! Sitten se oli hyvää. Sitten se oli niin yksinäistä. Ja nyt se on takanani ja olen aidosti onnellinen. Meidän olisi pitänyt tehdä se muutama vuosi aiemmin.”

4. ”Seksi on parempaa nyt, kun olet poissa.”

5. ”Olen pahoillani, ettemme voineet toimia tiiminä osoittaaksemme lapsillemme, että avioliitto on jotain pyhää pelastettavaksi.”

6. ”Kiitos, kun päästit minut menemään. Päätöksesi myötä olen tavannut mahtavan miehen ja elän elämäni parasta aikaa hänen kanssaan.”

7. ”Olen pahoillani. Toivoisin voivani kääntää aikaa taaksepäin. Minulla todella on ikävä sinua.”

8. ”Elämämme ovat niin paljon parempaa ja rauhallista, kun et ole enää siinä mukana. Meillä on hulvattoman hauskaa ja hyvitämme vuosien hullutta.”

9. ”Kiitos, kun lähdit minun ja lastemme luota sinä iltana. Se pakotti minut muuttumaan itsenäiseksi, korkeakoulutetuksi, kunnianhimoiseksi ihmiseksi, joka olen nykyisin.”

10. ”Minä en todella kadu mitään. Näen sen niin, että sinulla oli oma tarkoituksesi yhdessä vaiheessa elämääni.”

11. ”Tiedosta se, että on mahdollista löytää rakkautta uudelleen ensimmäisen sydämen särkymisen jälkeen. Sillä välin, keskity itseesi ja lapsiin!”

12. ”Haluan sinulle enemmän kuin elämän, jonka olet valinnut. Toivon, että jonain päivänä todella tajua, mitä sinulla oli ja mistä luovuit. Elämä on niin paljon enemmän kuin materia, status ja pinnalliset parisuhteet.”

13. ”Ihan vain tiedoksi: Salasuhteesta alkaneilla parisuhteilla ei ole taipumusta kestää.”

14. ”Pidä huolta itsestäsi, koska minä en enää voi.”

15. ”Kiitos, kun pyysit avioeroa. En tajunnut, kuinka hyvää elämä voisi olla ilman sinua.”

Lähde: Huffington Post

Kommentit

Kommenttia