Kesälomalla mennään kovaa ja kitsastelematta, eikä meinata.

Kesäloma-ajan 2016 horoskooppiennusteet on ovat nyt luettavissa. Alta voit nähdä povaamamme ennusteet siitä, minkälaiselta lomasesonki näyttää kukin horoskoopin kohdalla seksuaalisen aktiivisuuden ja makuukammarin innostuksen osalta. Oletko valmis tietämään, miten peitto heiluu ja minkälaisia orgasmeja sinulle on luvassa kesäkuukausien aikana? Ota selvää rohkeasti ja lue alta horoskooppimerkkisi mukainen ennuste!

Tällaiselta kesäloma-aika näyttää eri tähtimerkkien osalta:

Oinas 21.3–20.4

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Oinaan mielessä ovat kesäkuukausina rajut leikit. Kesäleikkeihin intoutuva oinas onkin erityisesti heinäkuun puolivälissä erityisen aktiivista ja otollista seksiseuraa. Oinaalle maistuu seksi nyt takaa ja edestä. Jos liukaste unohtuu, ei sekään ole oinaalle este. Oinas tykkää kesälomien aikaan kovista otteista; rajustakin runnomisesta. Kaiken kiiman ja seksihuuman keskellä oinas saattaa kuitenkin unohtaa olennaisimman, nimittäin ehkäisyn. Oinaan onkin syytä olla tästä tietoinen ja varuillaan, jotta leikit jäävät vain leikkeihin, eikä niistä jää sen suurempaa taakkaa kannettavaksi.


Härkä 21.4–20.5

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Härkä on kesälomien aikaan vauhdikas ja viekas. Härän vetovoimaisuus voikin olla toisista tähtimerkin edustajista erityisen päällekäyvää, mutta härkä ei tätä välttämättä itse huomaa. Pieni tahdikkuus ja hienotunteisuus voisikin olla aika ajoin paikallaan. Härkää ei kuitenkaan kesälomien aikaan mikään pidättele, vaan se antaa tuulla kunnolla; alapään tuuletus onkin nyt ajankohtaista, sillä edellisestä kerrasta on saattanut monen härän kohdalla kulua jo turhan pitkään. Härälle maistuu kesälomien aikaan seksi isolla S:llä. Vätyksiä ei katsella, vaan seksikumppanin täytyy yrittää pysyä härän matkassa mukana ja mielellään ottaa ohjat omiin käsiinsä.


Kaksonen 21.5–21.6

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Kaksonen innostuu kesäloma-aikana sormileikeistä. Tämän tähtimerkin edustajan voikin bongata terasseilla ja baareissa kesäaikaan etsimässä itselleen seuralaista, jolla on ”kädentaitoja” tai yksinkertaisesti jopa vain henkilöä, jolla on pitkät sormet. Käsillä tekeminen ja käsillä osaaminen ovat kaksosen seurassa tänä kesänä valttikortteja. Kaksonen onkin nyt hurjassa vauhdissa ja nauttii seksuaalisesta kanssakäymisestä, ja eritoten sormetuksesta, tavanomaista enemmän. Tämän tähtimerkin seurassa on taatusti luvassa kiihkeitä ja kiimaisia hetkiä, joissa ei eritteitä tai rakkaudenosoituksia säästellä.


Rapu 22.6–22.7

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Rapu turvautuu kesän aikana läheisiin ystäviin ja tuttaviin taatakseen seksiseuransa. Viettelevä rapu voikin olla, varsinkin monen naaraspuolisen ravun mielestä, turhan tuttavallinen heidän seuralaisilleen ja kumppaneilleen. Rapu ei kuitenkaan tarkoita toimillaan pahaa, vaan kokee etuoikeudekseen flirttailun ja vetovoimansa hyödyntämisen oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Ravulla piisaakin vientiä kesäaikaan normaalia enemmän, mihin rapu on kovin tyytyväinen. Tämän rapu myös kertoo mielellään muille, joten seksitarinoilta ja omakehulta haisevilta jutuilta ei voida välttyä. Rapu tuntee nyt olonsa voimaantuneeksi seksuaalisuutensa suhteen.


Leijona 23.7–22.8

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Leijonan taidot ovat tulleet makuuhuoneen puolella huomatuksi jo aiemmin, mutta kesäaikana leijonan oraaliset kyvykkyydet pääsevät todenteolla oikeuksiinsa. Leijona osaakin imeä ja niellä antaumuksella, mistä se saa erityistä kiitosta runsaasti seksikumppaneiltaan. Tämän tähtimerkin seurassa ei orgasmeista ole pulaa tänä kesänä, eikä myöskään jatkuvista seisokeista. Naarasleijona onkin jo oikeastaan varsinainen rasite seksuaalisesti latautuneille, miespuolisille ehdokkailleen ja ottajilleen. Jo ajatuskin leijonasta eroottisissa tilanteissa ja asennoissa saa mielikuvituksen laukkaamaan villinä. Leijona on nyt tulessa!


Neitsyt 23.8–22.9

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Sinkkuneitsyt kokeilee kesällä mitä todennäköisimmin kimppakivaa, koska haluaa haastaan itseään seksuaalisesti ja kokeilla omia rajojaan seksin saralla. Varatut neitsyet saattavat sen sijaan turvautua ”swingaukseen” eli parinvaihtoon yrittäessään löytää uusia puolia itsestään ja seksielämästään. Uskaliaan ja uhmakkaan käytöksen seurauksena neitsyen kesäiset aktit ovat pitkiä ja voimakkaita luonteeltaan. Tämän tähtimerkin kohdalla myöskään netti- tai puhelinseksi ei ole tänä kesänä poissuljettua, sillä ennusmerkit näyttävät siltä, että neitsyt ottaa nyt kaiken ilon irti seksuaalisuudestaan.


Vaaka 23.9–22.10

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vaakaa kiinnostavat tänä kesänä seksilelut ja seksuaaliset fetissit. Varsinkin hiljaisemmat ja ujommat vaa’at saavat nyt uuden vaihteen silmään ja päättävät repäistä kunnolla löytääkseen omat G-pisteensä ja harjoittaakseen paremmin omaa laukeamistaan. Vaaka ei turhia säästele, vaan ostoskassiin saattaa tipahtaa niin nänninpuristimia kuin geishakuuliakin. Tänä kesänä ei ole tarvetta arkailla, vaan himokas vaaka päättää tehdä itse asioille jotakin sen sijaan, että jäisi odottelemaan oikeanlaista ja oikean tyyppistä urosta saapuvaksi – tai urosta innostuvaksi. Vaa’an kesä onkin uusia tuulia ja tulikuumia elämyksiä täynnä.


Skorpioni 23.10–22.11

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Skorpionin saavat kiihottumaan tänä kesänä erityisen hyvin kiimaiset tekstiviestit ja eroottiset elokuvat. Koska skorpioni on nähnyt seksin saralla paljon, ei tämä tähtimerkki halua tyytyä tavanomaisiin kujeiluihin, vaan kokeiluun saattavat päästä yllättäen myös astetta jännittävämmät valinnat, kuten eksoottinen lesboporno. Kesän mittaan skorpionin seksihalut vain kasvavat, mikä tekee varsinkin heinäkuun loppupuolesta sietämätöntä, mikäli seksiä ei ole riittävästi tarjolla tai saatavilla. Eritoten sinkkuskorpionin on hyvä tiedostaa tämä seikka metsästäessään seksiseuraa; otollisin aika orgasmeille on juuri nyt!


Jousimies 23.11–22.12

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Jousimiestä kiehtovat kesäaikana erikoiset ja sensuellit asennot, joissa omaa kehoaan ja sen eri puolia pääsee esittelemään rohkeasti. Kuumaan kesäaikaan jousimies makaakin makuuhuoneen puolella mieluusti selällään ja haarat levällään. Tämän tähtimerkin osalta seksuaalinen intohimo on kesäaikaan jatkuvan tasaista, eikä varsinaisia piikkejä ole nähtävissä. Jousimiehen onkin hyvä varmistaa kesäajan heilansa ja seksiseuransa hyvissä ajoin välttyäkseen seksuaaliselta turhautumiselta.


Kauris 22.12–19.1

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥

Kauriin kesä on äänekäs ja akteja täynnä. Kauris antaa mieluusti ääninäytteitä seksuaalisten aktiviteettiensa lomassa ja nauttii siitä, kun pääsee vapautumaan ja rentoutumaan koko kehonsa kyllyydestä. Tälle tähtimerkille onkin luvassa vino pino kuumia hetkiä, joissa ei sanoja tai huudahduksia säästellä. Ääntelyllään kauris saakin seksiseuralaisensa virittäytymään aivan uudenlaiseen tunnelmaan ja vauhtiin. Koska kauris päästää tänä kesänä irti kaikista rajoitteistaan ja antaa mennä täysillä, on varsinkin vasta eronneiden kauriiden syytä muistaa, ettei exän nimeä ole hyvä huudella – ainakaan kovaan ääneen – uuden seksikumppanin korvaan.


Vesimies 20.1–19.2

Hekumaindeksi: ♥♥♥

Vesimiehellä riittää kesälomien aikaan virtaa ja energiaa. Loputon into kanavoituu nyt entistä vahvemmin seksuaalisiin nautintoihin ja niiden opetteluun. Kamasutran alkeet voivat vapauttaa vesimiehen lopullisesti estoistaan. Valveutunut vesimies tietääkin kesäaikaan tasan mitä haluaa, missä haluaa ja miten sen haluaa. Voimakastahtoinen vesimies löytää rinnalleen seksikumppanin, joka ei turhia kysele, vaan tarttuu tositoimiin rivakoin ottein. Mikäli vesimies ei pääse purkamaan seksuaalista jännittyneisyyttään tai löydä rinnalleen sopivaa seksikumppania, on tämän tähtimerkin osalta nähtävissä jonkinasteista seksuaalista ahdistusta ja voimattomuutta.


Kalat 20.2–20.3

Hekumaindeksi: ♥♥♥♥♥

Kalaa kiehtovat kesälomien aikaan uudenlaiset seksipaikat. Koska seksi makuuhuoneessa, varsinkin valot sammutettuina, on kalan kovin tylsää ja perinteistä puuhaa, päättää kesälomakala virittää tunnelmaan tappiin ja yllättää seksikumppaninsa uudenlaisilla tavoilla. Kaloille otollisia paikkoja rakasteluun ovatkin kesälomien aikaan muun muassa julkisten tilojen vessat, auton takapenkki ja puskaseksi festareilla. Kiinni jäämisen pelko viehättää nyt kaloja. Sinkkukalojenkin olisikin hyvä löytää rinnalleen tänä kesänä yhtä ronskeja ja riettaita tähtimerkkejä kuin millaisia itse nyt ovat.


Mitä sinun horoskooppisi lupaa kesäajalle hekuman suhteen? Jaa kanssamme alla kommenteissa!