Näin voit kertoa miehellesi, että arvostat häntä ja hän on erityinen.

Naiset saavat usein kuulla enemmän kehuja kuin miehet niin omalta rakkaaltaan kuin tuntemattomilta ulkona liikkuessaan. Koska miehet harvemmin saavat kuulla kehuja, listasi Times of India naisille vinkkejä, kuinka miestä kannattaa kehua.

Kehu miestä näillä tavoin:

”Voih, olet niin mahtava!”

Kerro miehellesi kuinka taitava hän on makuuhuoneen puolella, sillä tällaisia kehuja hän varmasti haluaa kuulla. Times of Indian mukaan miehet todella haluavat kuulla, onko hän hionut taitojaan onnistuneesti vai ei.

”Mitä minä tekisinkään ilman sinua?”

Miehet haluavat tuntea olonsa tarvituksi. Siksipä miehestä tuntuukin usein hyvältä, jos nainen pyytää häneltä apua – oli se sitten apua hillopurkin avaamisessa tai jossain talousasiassa, näin esimerkiksi. Halaa miestäsi ja kerro, että välillä olisit pulassa ilman häntä.

Kehu hänen persoonaansakin

Vaikka kuinka kehuisit miehesi ulkonäköä tai taitoja, ne voivat mennä hukkaan, jos et muista tuoda esiin myös sitä, kuinka paljon rakastat häntä ja haluat olla hänen kanssaan. Kerro hänelle, että hänen luontaiset ominaisuutensa vetävät sinua puoleensa.

”Olet niin hyvä työssäsi!”

Times of Indian mukaan jokainen mies haluaa kuulla, kuinka mahtava on työssään. Muista siis välillä kehua häntä siitä, kuinka ihailet sitä, että hän panostaa työhönsä ja on omistautunut sille.

”Olet niin komea!”

Ulkonäkökehut piristävät aina päivää. Voit tehostaa kehujesi vaikutusta kertomalla, miksi hän on niin haluttava ja osoittamalla sen vielä koskettamalla esimerkiksi kehuttavaa osaa hänen kehostaan.

Lähde: Times of India