Inspiroidu syksyn parhaimmista hiusväreistä.

Kuten muutkin muutokset elämässä aina parisuhteen päättymisestä syntympäiviin, on myös vuodenajan vaihtuminen täydellinen syy muuttaa omaa hiustyyliä – ja mikä olisi parempi tapa kuin uusi hiusväri?

Jos kesään sopii paremmin vaaleat sävyt, on Glamourin mukaan syksy enemmän lämpimämpien, rikkaampien sävyjen aikaa. Olitpa sitten blondi, brunette tai punatukkainen, lue alta syksyn parhaimmista hiussävyistä ja inspiroidu!

Pikimusta

Hiusten värjääminen pikimustaksi voi tuntua pelottavalta, mutta Glamourin mukaan se on yksi odottamatoman cooleista muutoksista, mitä hiustyylille voi tehdä tänä syksynä. Vaaleahiuksisten kannattaa kuitenkin muistaa, että siirtyminen näin kauas omasta luonnollisesta sävystä voi olla hankalaa, varsinkin jos kulmakarvasi eivät sovi uuteen hiusväriisi.

Karamellin sävyiset raidat

Hiusten raidottaminen syksyllä voi tuntua hassulta ajatukselta, mutta esimerkiksi karamellin sävyä käyttäen raidat voivat tuoda lisää lämpöä tyyliisi, mikä pätee etenkin tummemat hiukset omaavien kohdalla. Asiantuntija Joel Warrenin mukaan tummat hiukset karamelliraidoilla sopii minkä tahansa sävyiselle iholle, joten vaikka olisit syksyllä todella kalpea, ei sinun tarvitse murehtia, sopiiko väri sinulle vai ei.

Pehmeämpi ruusukulta

Jos kaipaat punaiseen sävyysi vaihtelua, kokeile pehmeämpää, päivitetympää versiota ruusukullan avulla.

Bronde

Glamourin mukaan tummatukkaisille blondeille syksy on täydellistä aikaa muuttua brunettena ja blondina olemisen välillä eli kokeilla brondea.

Klassinen punertavan ruskea

Tämä sävy voisi näyttää kullanruskealta, mutta seassa on pilkahdus punaista, joka pääsee etenkin tietyssä valossa kunnolla esiin. Glamourin mukaan sävy tuo mieleen puista putoavat lehdet, kun se yhdistyy vaaleaan ihoon. Tässä tyylissä on tärkeä muistaa, että punainen vivahdus pysyy eloisana.

Kontrastia juurissa

Muistatko Sinkkuelämää-sarjan Carrien hiustyylin, jossa hänen tumma juurikasvunsa pilkisti esiin hiusten ollessa muuten vaaleaksi värjätyt? Vastaava tyyli on Glamourin mukaan yksi tämän syksyn parhaimpia hiustyylejä – voit siis huoletta jättää pari kampaajareissua tekemättä ja olla värjäämättä juurikasvuasi.

Suklaanruskea

Tämän sävyn kanssa ei voi mennä pieleen.

”Tämä sävy on täydellinen syksyksi, koska se ei ole koskaan epätrendikäs”, Warren kertoi.

Ja tämä hiussävy on sen verran simppeli, että voit värjätä itse hiuksesi kotioloissa.

Hiekkainen beige

Jos olet kesällä nauttinut todella vaaleista raidoista, voit päivittää sitä syksyä varten lisäämällä hiuksiisi hieman beigejä raitoja ja saat Glamourin mukaan todella upeaa ulottuvuutta ja rikkautta hiustesi väriin.

Ombré

Ombrén suosio on ja pysyy. Warrenin mukaan ruskean sävyn ”lämmittäminen” sään viiletessä on saumaton tapa muokata omaa hiustyyliä syksyä varten. Voit pyytää kampaajaasi lisäämään karamellin sävyistä väriä hiustesi pituuden puolivälistä latvoihin pehmentämään luonnollista brunettea sävyäsi sekä samalla tuomaan lämpöä. Glamourin mukaan ensikertalaisten kannattaa jättää ombré ammattilaisen tehtäväksi, sillä kotioloissa ruskeat hiukset voivat muuttua kellertäväksi tai oranssiksi.

Kultainen kupari

Tämä sävy on Glamourin mukaan pehmeän ruusukullan ja punertavan ruskean avioliitto. Warrenin mukaan se on täydellinen syyssävy, koska se ilmentää syksyisiä sävyjä, kuten karamellia ja kanelia, mutta samalla lisää ulottuvuutta hiuksiisi.

Voit katsoa täältä julkkisesimerkkejä jokaiseen mainittuun hiusväriin ja inspiroitua lisää näistä sävyistä.

Lähde: Glamour