Joulukuun kuudentena päivänä innostutaan käsillä tekemisestä.

Joulu on monille aikaa, jolloin luovuus, suunnittelu ja itsensä toteuttaminen pääsevät upeasti oikeuksiinsa. Yhdet askartelevat itse joulukorttinsa, toiset tekevät antamansa joululahjat ja kolmannet sitten joulukalenterinsa tai joulupuunsa. Askartaluissa riittävät oikein mainiosti sakset ja paperi, kun taas monimutkaisimmissa ja isommissa toteutuksissa voidaan turvautua vaikkapa sahaan ja maalipurkkiin. Tapoja on varmastikin yhä monia, kuin meitä ihmisiäkin.

Käsillä tekeminen kuuluu olennaisesti jouluun. Esimerkiksi naapuriaan tai ystäviään voi ilahduttaa kotitekoisella hillolla tai joulujuomalla – purnukan tai pullon kaunista koristelua unohtamatta. Haluammekin tämän jouluisan kuvan myötä kannustaa teitä kaikkia inspiroitumaan tee-se-itse-projekteista ja kokeilemaan rohkeasti uudenlaisia tapoja toteuttaa joulua. Antakaa luovuudellenne tilaa, niin ihmeitä voi tapahtua!

Päivän joulukalenteri ja luukku numero 6 näyttää tältä:

Itsetehdytjoululahjat

Mitä käsitöitä ja askarteluja sinä aiot tehdä tänä jouluna? Jaa alla kommenteissa! Katso myös aiemmat joulukalenterin luukut täällä.
[vieraskyna]

Seuraa lisää naisellisia juttuja Nainen.comin Instagramissa ja jaa omat naiselliset hetkesi hashtagilla #vainnaistenjuttuja!

[/vieraskyna]