Tämä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, kun valitset profiilikuvaasi.

Deittailuprofiiliisi panostaminen kannattaa, sillä profiilisi ja erityisesti kuvasi voivat ratkaista sen, saatko matcheja vai et. On tietenkin vaikea tietää, millaisia kuvia yksittäiset ihmiset arvostavat, mutta jotkin säännöt pätevät lähes kaikkiin.

Osa pitää eniten sporttisista kuvista, joissa osoitat liikunnallisuuttasi, osa pitää kuvista, jossa matkustat ja jotkut taas arvostavat eniten kuvia, joissa sinulla on mahdollisimman vähän vaatteita päällä.

On kuitenkin olemassa yksi asia, josta lähestulkoon kaikki kuviasi katsovat henkilöt syttyvät: hymy! Tutkimusten mukaan hymy antaa sinusta lämpimän ja ystävällisen kuvan, ja tekee sinusta myös houkuttelevamman.

Samassa tutkimuksessa jopa todettiin, että aurinkoinen hymy jopa tasapainotti epäviehättävinä pidettyjä ihmisiä ja lisäsi heidänkin houkuttelevuuttaan.

Tutkijat neuvovatkin, että deittiprofiilissa ei kannata julkaista kuvia, joissa mutristelet suutasi kuin malli, sillä vaikka se näyttääkin hyvältä lehden sivuilla tai näytöslavalla, ei se toi i deittisivustolla yhtä hyvin. Hymy sen sijaan antaa sinusta vaikutelman, että olet kiltti ja helposti lähestyttävä, jotka ovat piirteitä, mitä suurin osa ihmisistä kumppanistaan hakee.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: John Rose, Unsplash