Pidätkö siitä, jos sinulle täysin vieras ihminen alkaa jutella sinulle?

Osalle vieraille ihmisille juttelu tuntuu mukavalta, mutta ei kaikille. Jos sinä pidät siitä, kannattaa lukea tämä. Eräs tutkimus on nimittäin selvittänyt millä tavalla ihmiset saadaan vieläkin useammin aloittamaan keskustelua kanssasi.

Lähes kolme neljästä ihmisestä kertoo saavansa tästä kannustusta keskustelun aloittamiseen

Eräässä tutkimuksessa saatiin selville mielenkiintoinen asia, joka lisää ihmisen lähestyttävyyttä. Se tekee sitä huomattavan paljon. Peräti 73 % tähän tutkimukseen osallistuneista ihmisistä kertoi, että he lähestyvät todennäköisesti helpommin juuri tätä ihmistä, jolla on tämä mukanaan ja kyseessä on koira.

Tutkimuksessa selvisi myös se, että koirat voivat jopa auttaa kumppanin etsinnässä. Moni koiranomistaja on kertonut, että he ovat saaneet koiransa avulla potentiaalisen kumppanin puhelinnumeron. Myös deittisovelluksessa monet pitävät sellaisista kuvista, joissa on mukana koira tai jokin muu lemmikki.

Lemmikit ovat suuressa osassa myös silloin, kun lemmikin omistaja etsii kumppania. Jos treffiseuralainen kohtelee lemmikkiä hyvin, se antaa treffiseuralaisesta hyvän kuvan.

Lähde: Bestlife