Dumbo liitelee valkokankaille ensi vuonna ja tuore teaser trailer antaa esimakua siitä, mitä on luvassa.

Disneyn rakastettu klassikkoanimaatio Dumbo saa live action -version, josta on julkaistu maistiainen ensimmäisen teaser trailerin muodossa. Tim Burtonin ohjaamassa seikkailussa Dumbon maailma herätetään henkiin oikeiden näyttelijöiden ja tietokonetehosteiden avulla.

Uudessa versiossa Colin Farrellin näyttelemä Holt Farrier ja tämän lapset löytävät isokorvaisen norsunpoikasen, josta vaikeuksissa olevan sirkuksen omistaja Max Medici (roolissa Danny DeVito) pyytää heitä huolehtimaan. Kun selviää, että norsu osaakin lentää, sirkus tekee uskomattoman comebackin, mutta siinä samalla kiinnittää yrittäjä V.A. Vandeveren (roolissa Michael Keaton) huomion.

Vandevere värvää Dumbon omaan viihdemaailmaansa, Dreamlandiin, missä pieni norsu lentää uusiin korkeuksiin hurmaavan trapetsitaiteilija Colette Marchantin (roolissa Eva Green) kanssa. Dreamlandissa kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä päällisin puolin näyttää ja Farrier saa tietää sen olevan täynnä synkkiä salaisuuksia.

Alkuperäisessä animaatiossa Dumbo lentää ensimmäisen kerran aivan elokuvan lopulla, mutta Deadlinen mukaan DeVito on aiemmin paljastanut, että uudessa versiossa ensimmäinen lento nähdäänkin jo elokuvan alussa. Tästä nähdäänkin vilahdus teaser trailerissa.

Teaser trailerissa saadaan esimakua myös siitä, miltä Dreamland näyttää. Trailerin taustalla soi norjalaisen poptähti Auroran versio animaatiosta tutusta Baby Mine -kappaleesta (suomeksi Rakkainpain), joka voi tuoda kyyneleet silmiin traileria katsoessa.

Dumbo liitelee elokuvateattereihin vuoden 2019 maaliskuussa. Lisätietoja elokuvasta ja päivityksiä siihen liittyen löydät esimerkiksi sen Facebook-sivulta täällä.

Voit katsoa teaser trailerin artikkelin yltä.

Lähde: Deadline