Isä rakensi poikansa pyörätuolin ympärille kopion Haamujengin autosta.

Ennen halloweenia Millereiden perheessä isä ryhtyy rakennuspuuhiin tehdäkseen pojalleen Jeremylle halloween-asun. Jeremy liikkuu pyörätuolilla ja sillä on iso rooli isän, Ryan Scott Millerin, toteuttamissa asuissa.

Tänä vuonna isä rakensi pyörätuolin ympärille Jeremylle Haamujengin auton, Ecto-1:n kopion.

”Jeremy on nähnyt kaikki Haamujengi-elokuvat ja katsoo animaatioita Netflixistä. Hän rakastaa sitä musiikkia ja sitä, että se on komediaa kera siistien laitteiden ja seikkailun”, isä kertoi Mashablelle.

Isän rakentamassa autossa on muun muassa toimivat ajovalot, kaiuttimet, joista toinen toistaa Haamujengin hälytysääntä ja toinen tunnusmusiikkia sekä samoja yksityiskohtia kuin elokuvissa ja animaatioissa nähdyssä Ecto-1-autossa.

Isä kertoi, että asua oli vaikea rakentaa, koska sen runko oli monimutkainen ja autossa oli paljon yksityiskohtia.

”Jeremyn ilmeen näkeminen, kun auto alkoi muotoutua, oli mahtavaa”, isä sanoi.

Haamujengin auto ei ole ensimmäinen isän pojalleen rakentama halloween-asu. Esimerkiksi viime vuonna hän rakensi Jeremylle Tähtien sota -elokuvista tutun snowspeeder-aluksen ja vuonna 2014 Jeremystä tuli Kapteeni Amerikka ja hänen pyörätuolia hyödynneettin Kapun moottoripyörän tekoo.

Voit katsoa täältä videon Tähtien sota -asusta ja täältä videon Kapteeni Amerikka -asusta. Jutun yltä sen sijaan voit katsoa, miltä näyttää isän tuorein rakennelma, Ecto-1.

Lähde: Mashable