Ehdolle ensi vaaleihin

Joni Virtanen, 28, nousi suomalaisten tietoisuuteen viimeistään viime vuonna, kun hän julistautui Suomen ihmis-Keniksi. Sittemmin hänen kauneusleikkauksiaan on dokumentoitu ahkerasti mediassa. Nyt Jonin tulevaisuudessa siintää kuitenkin uusi unelma. Hän haaveilee urasta politiikassa.

”Tämä on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa, mutta vakavissani olen tätä harkinnut ehkä viimeisen vuoden ajan. Mieheni seuraa politiikkaa aktiivisesti ja sai minutkin innostumaan ja uskomaan siihen, että asioihin voi ja kannattaa vaikuttaa”, hän paljastaa Nainen.comin haastattelussa.

Joni arvelee asettuvansa ehdolle seuraaviin vaaleihin:

”Sydäntäni lähellä ovat tasa-arvo, kulttuuri, sekä vanhusten ja lasten hyvinvointi. Haluaisin keskittää energiani oman maamme kansalaisiin, koska tällä hetkellä huomio tuntuu olevan toisaalla ja omat kansalaisemme kärsivät siitä.”

Oma puolue

Joni ei koe aatteidensa käyvän yksi yhteen nykyisten puolueiden kanssa ja todennäköisesti luvassa olisikin aivan oma puolue.

”Kaikilta tuntuu löytyvän hyviä ehdotuksia, mutta toteutus puuttuu. Edistystä luvataan, mutta mitään ei tapahdu”, hän perustelee, lisäten: ”Ystäväni Marika Fingerroos sanoi asian hyvin uudessa blogissaan; eduskunnassa ole tarpeeksi munaa!”

Joni tietää, että ihmiset mielellään provosoituvat hänen puuhistaan. Sillä hän aikoo leikitellä myös jatkossa.

”Tulisiko puolueen nimeksi joku perus-Barbiet”, hän nauraa.