Hyvä poikaystävä, hyvä isäkin? 7 merkkiä, jotka puhuvat sen puolesta

Nämä merkit voivat viitata siihen, että poikaystävästäsi tulee hyvä isä.

Monen naisen mieleen tulee välillä ajatuksia siitä, millainen isä oma poikaystävä voisi olla yhteisille lapsille. Aihettaa saattaa ajatella jo lyhyenkin ajan seurusteltuaan – tietoisesti tai vahingossa ajautuen pohtimaan asiaa. Ei tarvitse olla kuitenkaan valmis hankkimaan lapsia tietääkseen, onko hyvästä poikaystävästä hyväksi isäksi.

Alla on listattu 7 merkkiä, jotka kertovat hänestä olevan myös hyväksi isäksi.

1. Hän kiinnittää huomiota pieniin asioihin.

Jos hän muistaa siskosi syntymäpäivän tai arvostaa, kun keität aamukahvit, kielii se siitä, että hänelle pienetkin asiat ovat tärkeitä. Kun lapsi haluaa esitellä tekemäänsä piirrosta, jossa ei niin pienen tekemänä ole muuta kuin suttua, osaa hän suhtautua siihen kuitenkin piirrosta arvostaen eikä pidä sitä mitättömänä.

2. Hän on leikkisä.

Hauska, hilpeä poikaystävä ei suhtaudu negatiivisesti lasten teekutsuihin tai liian vakavasti antaakseen suukon lapsen unilelulle. Ne suloiset hetket, kun hän nappaa sinut kiinni ja kutittaa sinua niin, että molemmat olette lopulta väsyksissä, ovat hetkiä, kun voit kuvitella hänen tekevän samoin tulevaisuudessa lastenne kanssa.

3. Hän ottaa osaa sinua kiinnostaviin asioihin.

Jos hän suostuu katsomaan hömppäelokuvan kanssasi vain, koska haluat, on hän myös suostuvainen katsomaan lasten kanssa tulevan Disney-klassikon. Jos hän osaa antaa aikaa sinulle ja sinun maailmallesi, osaa hän myöhemmin olla paikalla koulunäytelmissä. Jos hän tekee uhrauksia ollakseen läsnä elämässäsi, kielii se siitä, että hän tekisi samoin myös lastenne suhteen.

4. Hän hoitaa sinua krapulassa…

… joten hän tuskin pelkää hoitaa sairastavaa jälkikasvua. Hänestä tulee hyvä isä, koska hän haluaa huolehtia itselleen tärkeistä ihmisistä ja kestää kuunnella valitusta surkeasta olosta.

5. Hän osaa säilyttää malttinsa paineen alla.

Lapsilla on hetkensä, jolloin vanhempien pinnaa todella koetellaan. Onkin tärkeää, että hän osaa hoitaa sellaiset tilanteet kypsällä, vakaalla tavalla. Jos poikaystäväsi suuttuessaan ei räjähdä ja osaa ajatella selvästi, on se hyvä merkki.

6. Hän ei pelkää näyttää tunteitaan.

Samoin kuin hän suukotellee, halii ja hellii sinua, on hän yhtä lämmin ja omistautunut lapsillenne. Hän voi olla ulkoisesti koviksen oloinen, mutta sisältä pehmoinen ja kykenevä osoittamaan tunteitaan.

7. Kovaa rakkautta

Vaikka hän osaa olla hellä ja rakastava, hän osaa myös sanoa asiat niin kuin ne ovat ja olla tarvittaessa tiukka. Kun tarvitset rehellisiä neuvoja minkä tahansa suhteen, tiedät poikaystäväsi olevan paras, kenen puoleen kääntyä, koska hän ei arastele sanoa asioita suoraan.

Lähde: Elite Daily


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.