Osa meikki-ideaa kokeillesta on jopa kiinnittänyt tekoripset huuliinsa.

Uusi meikki-ilmiö on alkanut ottaa tuulta alleen Instagramissa, kun meikkitaiteilijat ja kaikesta kauneuteen liittyvästä innostuneet ovat alkaneet muuttaa huuliaan silmäksi ja julkaisseet kuvia luomuksistaan.

Bustlen mukaan kaikki sai alkunsa, kun Kööpenhaminassa asuva meikkitaiteilija Diana Moisa inspiroitui Jenna Marblesin videosta, jossa hän kasvomaalien avulla teki kolmannen silmän suunsa ympärille. Videolla Marbles epäonnistuu huvittavalla tavalla ja myöntää, ettei kasvomaalit ole hänen juttunsa, mutta Moisa päätti kokeilla silmän tekemistä itse.

Moisa käytti vain MAC-merkin tuotteita silmän luomiseksi huuliinsa ja viimeisteli lopputuloksen tekoripsillä. Bustle kuvailee lopputulosta hypnotisoivaksi ja silmä näyttää niin vakuuttavalta, että melkein jo odottaa silmän räpäytystä.

Moisa teki silmän värikalvon huulipunan ja luomivärin avulla, mutta Bustlen mukaan hän käytännössä käytti meikkipussukkansa sisältöä kuin maalaaja palettiaan.

”Tein vain suuren sotkun pöydälleni ja käytin kaikkea, minkä ajattelin antavan haluamani kaltaisen vaikutuksen”, inspiraatiotaan seurannut Moisa kertoi.

Myös muut ovat kokeilleet huulten meikkaamista silmäksi. Voit katsoa alta lisää esimerkkejä.

Lähde: Bustle