Jos takaosa on mennyt hukkaan eikä lähettyvillä ole yhtään ylimääräistä, on apu kuitenkin todennäköisesti helposti saatavilla.

Luultavasti jokainen korvakoruja käyttävä on joskus ollut siinä tilanteessa, että korvakorun takaosa (kanta, stoppari) on irronnut ja mennyt hukkaan kesken päivän. Edessä on silloin pulma: käyttääkö korvakorua ilman takaosaa ja ottaa riski, että koko koru putoaa ja menee hukkaan vai ottaako korvakorun pois ja on liikenteessä parittomalla korviksella.

Cosmpolitanin Snapchat-toimittaja Mia Lardiere joutui tällaisen pulman eteen helmikuun lopulla, kun hän kuntosalilla huomasi toisen, ison korvakorunsa takaosan kadonneen eikä hän löytänyt laukustaan ylimääräistä takaosaa tilanteen pelastamiseksi. Hän päätti ottaa korvakorun pois ja antaa mielikuvan, että oli tarkoituksella laittanut korvakorun vain toiseen korvaansa.

Päätöksen ansiosta hän kuitenkin sai myöhemmin tietää näppärän niksin, joka auttaa tilanteissa, kun takaosa katoaa. Kun Lardieren työpaikan kahvilan kassatyöntekijä kehui korvakorua, Lardiere paljasti sille olevan parikin, mutta sen takaosa oli kadonnut.

”Voi sentään, eikö kukaan ole kertonut sinulle pyyhekuminiksistä”, kassatyöntekijä vastasi.

Niksi oli Lardierelle uusi tuttavuus ja hän päätti jakaa sen muillekin, sillä se on varsin helppo toteuttaa: sinun täytyy vain leikata käyttämättömän lyijykynän päästä pyyhekumi irti ja laittaa se korvakorun takaosaksi – siinä se.

Lardieren mukaan niksi todella toimii ja hän käytti itse pyyhekumia takaosan 12 tunnin ajan ilman mitään ongelmia. Hän julkaisi niksistä myös lyhyen videon Instagram-sivullaan ja voit katsoa sen alta.

Lähde: Cosmopolitan