Hiuspannoista näyttäviin letteihin: Nämä ovat syksyn parhaat hiustrendit – katso kuvat

Syksy uusien trendiensä kanssa on jo aivan nurkan takana. Kun osassa maata on jo alkanut näkyä syksyn merkkejä, on viimeistään nyt sopiva aika tutustua tuleviin syystrendeihin.

Uudet syyshiustrendit ovat pääsemässä valloilleen ja täyttävät pian Instagram-syötteesi. Cosmopolitanin mukaan kesän ylänutturat ja sottaiset poninhännät vaihtuvat syksyn tultua muun muassa siloteltuihin ponnareihin ja auki harjattuihin kiharoihin.

Erilaisten hiustrendien joukosta löytynee jokaiselle jotakin, mitä haluaa itse kokeilla. Alle on listattu syksyn parhaat hiustrendit, joista löytää inspiraatiota omaan hiustyyliin.

Syvä sivujakaus

Keskijakaus ei ole menossa minnekään, mutta syksyllä syvä sivujakaus tekee paluun ja nousee taas esiin. Tyyliä voi toteuttaa koristellusti, kuten Keke Palmerilla yllä olevassa kuvassa tai simppelimmin runsaan hiuslakkakerroksen avulla, kuten Sophie Turnerilla alla.

Hiuspannat

Hiuspantoja on näkynyt jo katukuvassa, mutta Cosmopolitanin mukaan syksyn hiuspantatrendi on kaukana söötistä tai lapsellisesta – kunhan hiuksiin lisää hieman tekstuuria. Jos hiuksesi eivät jo ole kiharat tai laineille menevät, käsittele juuresi tekstuuria antavalla suihkeella ja tee sitten rantamaiset laineet hiuksiisi suoristusraudan tai kihartimen avulla. Pöyhi hiuksiasi hieman sormilla, lisää hiuspanta ja aikuismainen syystyyli on valmis!

Kasvoja kehystävät suortuvat

90-luvun lopulta ja 2000-luvun alusta tuttu trendi tekee paluun tänä syksynä, ja sitä onkin jo nähty julkkiksilla ja malleilla, kuten Kendall Jennerillä ja Jasmine Tookesilla alla olevissa kuvissa. Kasvoja kehestyvät suortuvat ovat Cosmopolitanin mukaan käytännössä samanlaiset kuin 20 vuotta sitten, mutta tällä kertaa vain hieman paksumpana kuin Keira Knightleylla aikanaan. Jos selvät suortuvat eivät tunnu omalta, voi tätä trendiä versioida laittamalla matalan, löysän nutturan ja vetämällä muutaman hiuksen kasvojen ympärille rennoksi, ’en katsonut peiliin’ -viimeistelyksi. Lopputulos kannattaa suihkuttaa kiiltoa antavalla hiuskiinteellä, jotta kampaus pysyy paikoillaan.

Siloteltu, matala poninhäntä

Syksyllä poninhännät eivät ole korkealla ja tuuheana tai pörröisenä, vaan todella kiiltävänä ja viimeisteltynä alhaalla. Tätä trendiä on helppo toteuttaa ja jos se tuntuu liian simppeliltä tai tylsältä, voi sitä muunnella esimerkiksi alla olevan kuvan tyyliin.

Todella koristellut kampaukset

Letit, nutturat ja poninhännät ovat täynnä erilaisia koristuksia tänä syksynä. Yllä olevan kuvan kaltainen tyyli ei ehkä ole päivittäinen vaihtoehto, mutta sottainen letti saa suloisen lopputuloksen, kun sen viimeistelee muutamalla kimaltavalla pinnillä. Ekstranäyttävyyttä saa sen sijaan vaikkapa ketjuilla. Cosmopolitanin mukaan alla olevassa kuvassa ketjut on kiinnitetty täydellisesti päälaella olevan piilotetun letin avulla. Ketjutyyliin voi lähteä mukaan esimerkiksi kietomalla yhden ketjun poninhännän juureen tai käyttämällä sitä osana lettiä.

Erikoiset nutturat

Nutturat pysyvät hiustrendeissä mukana tavalla tai toisella. Syksyllä ne ovat erikoisempia, kuten yllä oleva kiemurteleva nuttura. Cosmopolitanin mukaan jos osaat kiertää hiuksiasi, onnistuu tämän nutturan teko. Tyyli on tehty kiertämällä hiusosioita niin, että ne kiertyivät itseensä ja jokainen osio on kiinnitetty pinneillä. Lopputuloksena erikoinen nuttura. Kiertelyä ja vääntelyä on tarvittu myös alla olevan nutturatyylin luomiseksi, joka vaatii todennäköisesti hieman harjoittelua ennen kuin se onnistuu.

Näyttävät letit

Letteihin voi tuoda näyttävyyttä niin koristelemalla niitä kuin erilaisilla letitystavoilla. Letit ovat olleet myös muotinäytösten catwalkeilla todella pitkiä, kuten Tory Burchilla. Cosmopolitanin mukaan osalla malleista oli kolme lettiä, jotka lähtivät niskan ”juuresta”, kun taas joillakin oli kaksi ranskanlettiä, jotka liittyivät yhteen.

Sormikiharat

Tämä vanha hiustyyli tekee myös paluun tänä syksynä. Se ei ehkä ole helpoin toteuttaa, mutta sitä kannattaa ainakin kokeilla. Helpompi sormikiharatyyli on keskittyä tekemään yksi S-laine hiusrajaan ja sipaista loput hiukset korvan taakse. Jos sormikiharat eivät onnistu, löytyy laine- ja kiharatyyyleistä myös muita vaihtoehtoja syksylle.

Simppelit laineet

Tämä simppeli tyyli on tehty käsittelemällä muutama letti suoristusraudalla.

Auki harjatut kiharat

Michael Korsin syksyn malliston catwalkilla hiustyylissä palattiin Studio 54:n aikoihin tuuheilla, auki harjatuilla kiharoilla.

Pehmeät kiharat

Pehmeämmät, löysemmät ja romanttisemat, kiiltävät kiharat ovat ehdoton hiustyyli tälle syksylle, Cosmopolitan julistaa. Glamourkiharat syntyvät kiertämällä uudelleen jokainen lämmin hiussuortuva kiharrinkäsittelyn jälkeen ja kiinnittämällä se pinnillä siksi aikaa, että se jähtyy. Kun kiharat ovat asettuneet, päästä pinnit irti ja harjaa hiukset läpi boar bristle -harjalla.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.