Herttainen yllätys muotinäytöksessä: Koira ilmestyi catwalkille kesken kaiken – katso video

Malleilla ja yleisöllä riitti ihmeteltävää, kun kuokkavieras ilmestyi catwalkille.

Yleensä muotinäytöksen tähtenä ovat suunnittelijoiden luomukset, joita mallit esittelevät. Intiassa kävi kuitenkin toisin, kun suloinen kulkukoira yllättäen ilmestyi catwalkille kesken Rohit Balin näytöksen.

The Dodo kertoo, että viihdetoimittaja Sohel Fidai oli kamera valmiina odottamassa yhden illan tähdistä tulevan lavalle, kun hän huomasi koiran seuraavan yhtä malleista ramppia ylös catwalkille. Alkuun yleisö ei ollut uskoa näkemäänsä ja mallit eivät tienneet, mitä tehdä kuokkavieraan kanssa.

Kukaan ei kuitenkaan koettanut estää näytöksen uutta tähteä tepastelemasta pitkin lavaa. Koira vaikutti myös varsin nauttivan tilanteesta, heiluttaen vauhdikkaasti häntäänsä eikä sillä ollut mikään kiire poistua lavalta.

Kun koira oli poistumassa lavalta, sai se vielä erityistä huomiota yhdeltä malleista. The Dodo kertoo yhden miesmallin kumartuneen taputtamaan mallikkaasti käyttäytyneen koiraan päätä.

Lopulta koira saatettiin pois muotinäytösalueelta eikä ole tietoa, mitä sille sen jälkeen on tapahtunut. Toivoa sopii, että koira on myöhemmin saanut lisää ansaitsemaansa huomiota ja rakkautta.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun muotinäytöksessä on koettu eläimellinen yllätys; kerroimme aiemmin kissan varastaneen huomion muotinäytöksessä Turkissa ja voit lukea siitä lisää täällä. Alta voit katsoa Twitterissä julkaistun videon koiran mallihetkistä catwalkilla.

Lähde: The Dodo


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.