Hempeät opaalihiukset ja taianomaiset kermakaljahiukset ovat tämän hetken ihanimmat hiusväritrendit – katso kuvat

Monivärisissä hiustyyleissä esiin pääsevät niin herkät pastellisävyt kuin keltaisen ja punaisen eri sävyt.

Kuluvaa vuotta on takana kokonainen kuukausi ja rapiat päälle, mutta sen aikana on ehtinyt jo syntyä kaksi uutta hiusväritrendiä. Toinen niistä on nimeltään opal hair, eli opaalihiukset, ja toinen on nimetty Harry Potterista tutun kermakalja-juoman mukaan kermakaljahiuksiksi (engl. butterbeer hair).

Kummassakin trendissä hyödynnetään useita värejä. Opaalihiukset keskittyvät hempeisiin pastellisävyihin, mutta värit eivät tässä tyylissä tule esiin niin voimakkaasti kuin muutamissa muissa monivärisissä hiustrendeissä, joita viime vuosina on nähty.

”Uskomme vahvasti, että pehmeämmät, herkemmät värit dominoivat vuoden 2018 hiustrendejä”, hiusstylisti Mike Lowenstein kertoi.

Marie Clairen mukaan Lowenstein loi opaalinhohtoisen trendin vaimonsa Melodyn kanssa heidän omassa kampaamossaan vaalentamalla ensin hiukset platinablondiksi, minkä jälkeen siihen yhdistetään herkkiä pastellisävyjä.

Koska lopputulos on vaalea ja hempeä, se lopulta haalistuu blondiksi, joten trendiä on erittäin helppo ylläpitää, koska väriä ei tarvitse käydä ”huoltamassa”.

Revelist-sivuston kermakaljahiuksiksi nimeämä trendi sen sijaan hyödyntää kultaisen, keltaisen, punaruskean ja jopa vaaleanpunaisen sävyjä, millä pyritään tuomaan mieleen tuopillinen kermakaljaa.

Henkilön Matrix (@matrix) jakama julkaisu

Metro huomauttaa, että trendi ei kuitenkaan ole niin selvästi Potter-maailman inspiroima, joten trendin kelkkaan lähtiessä kannattaa aina mainita, että kyse on juuri kermakaljahiuksista.

Henkilön Chris (@totallymeta) jakama julkaisu

Lisää esimerkkejä kermakaljahiuksista löydät täältä, kun taas opaalihiuksiin voit etsiä lisää malleja Instagramista esimerkiksi täällä.

Lähde: Marie Claire, Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.