Isoveljen reaktio pikkusiskon suloiseen tekoon on kerrassaan herttainen.

6-vuotias Abby Stout sai 9-vuotiaan isoveljensä Danielin liikuttumaan kyyneliin yllätettyään veljensä hamsterilla. Yllätyshetki ikuistettiin videolle, jotta lasten äiti Rachel voisi näyttää sen töissä olleelle miehelleen, mutta video on sittemmin lähtenyt leviämään Facebookissa.

Ajatus isoveljen yllättämiseen tuli pian sen jälkeen, kun Abby oli saanut hamsterin syntymäpäivälahjaksi aiemmin helmikuussa ja Daniel ihastui siihen ja halusi itselleenkin sellaisen. Äidin mukaan Daniel päätti tienata rahat hamsteriin kotitöillä.

”En olisi maksanut kotitöistä, joita hänen odotetaan muutenkin tekevän, mutta sanoin, että jos hän haluaa tehdä enemmän, hän voi niin tehdä ja maksaisimme siitä”, äiti kertoi.

”Hän innostui ja alkoi siivota vajaa, pestä kylpyhuoneen lattioita, pyykätä”, äiti listasi TODAY:lle.

Äidin mukaan Abby oli niin vakuuttunut veljensä teoista, että kysyi voisiko hänen syntymäpäivälahjakseen saamiaan rahoja käyttää Danielin hamsterin ostamiseen. Abby oli saanut yhteensä 55 dollaria.

”Kysyin muutaman kerran, onko hän aivan varma, että haluaa tehdä niin ja hän sanoi haluavansa”, äiti sanoi.

Danielin ollessa yökylässä kaverillaan toissaviikonloppuna, äiti vei Abbyn lemmikkikauppaan ja he valitsivat sieltä hamsterin, jollaisen tiesivät Danielin haluavan.

”Abby piti hamsteria käsissään varmistaakseen, että se on kiva ja innostuneena kertoi myyjälle, kuinka aikoo yllättää veljensä”, äiti kirjoittaa videon yhteydessä Facebookissa.

Kun Daniel tuli kotiin, hänet johdatettiin yllätyksen luo ja pikkusiskon teko ilahdutti suuresti. Äidin julkaisemalla hellyyttävällä videolla näkyy, kuinka Daniel heti kietoo kätensä pikkusiskonsa ympärille ja pian alkaa itkeä.

”Miksi itket”, sisko kysyy veljeltään ja äiti toteaa epäilevänsä, että kyse on onnen kyyneleistä.

”Danielilla on suuri sydän. Hän on niin rakastava ja hänelle ei ole ongelma näyttää tunteitaan”, äiti kertoi 9-vuotiaastaan.

TODAY:n mukaan Daniel oli ehtinyt säästää 21 dollaria hamsteria varten, mikä maksoi noin 45 dollaria. Pikkusiskonsa yllätyksen johdosta Daniel aikoo jatkaa säästämistä ja hänellä on jo idea, mitä rahoilla tehdä; hän aikoo ostaa American girl -nuken Abbylle syntymäpäivälahjaksi ensi vuonna.

”Sanoin hänelle ’Tiedätkö kuinka paljon ne maksavat?’. Hänen täytyy vain luultavasti säästää jonkin aikaa sitä varten”, äiti sanoi.

Voit katsoa äidin julkaiseman herttaisen videon alta:

So ever since Abby got her hamster Daniel had been busting his butt doing extra chores and going above and beyond to…

Julkaissut Rachel Stout 15. helmikuuta 2016

Lähde: TODAY