Asiantuntijat antoivat kymmenen vinkkiä, miten voit pitää paremmin huolen siitä, että hääyönä tapahtuu muutakin kuin nukkumista.

Asiantuntijoiden mukaan vain noin puolet juuri häitään viettäneistä pareista päättää ensimmäisen iltansa miehenä ja vaimona seksiä harrastamalla. Monet parit suosiolla vain viettävät hääyön nukkuen jännittävän päivän päätteeksi.

”Päivässä on niin paljon jännitystä ja innostusta, että se voi olla ylistimuloivaa hermostolle”, psykologi ja kirjailija Brandy Engler sanoi Huffington Postin mukaan.

”Seksuaalinen kiihotus menestyy rentoutuneemmassa tilassa”, hän lisäsi.

Asiantuntijat halusivat auttaa tuoreita aviopareja, joten alla onkin vinkkejä siihen, miten voi varmistaa, että seksi on osa hääyötä nukkumisen lisäksi.

Näillä vinkeillä varmistat harrastavasi seksiä hääyönäsi:

1. Rajoita alkoholin juomisen määrää hääpäivän aikana

Seksivalmentaja Nikki Ransom-Alfred neuvoo sopimaan maksimimäärän juomien suhteen, mikä auttaa estämään päihtymistä liian paljon.

2. Älä suuntaa suoraan makuuhuoneeseen

Sen sijaan kannattaa kuluttaa hieman aikaa yhdessä päivän käsittelemiseen.

”Etsikää rauhallinen paikka, esimerkiksi käykää kävelyllä tai istukaa ulkona ja ottakaa aikaa itsellenne ja antakaa mielenne ja kehonne rauhoittua”, Engler ehdottaa.

3. Anna aikaa puolisolle, jos toinen on leikkisänä ja toinen ei

Engler suosittelee rentoutumaan – esimerkiksi kylvyn, hieronnan ja hempeän musiikin avulla -, sillä se voi olla parempi vaihtoehto sen sijaan, että vain olettaisi intohimoista yötä. Kumppanin mielikin voi vielä muuttua.

4. Vietä aikaa kylpyhuoneessa, jos et ole seksituulella

”Nainen voi tehdä rituaalin itselleen. Kylpeä, käyttää perfuumia, kuunnella musiikkia ja ottaa aikaa laittaakseen jotain ylle ja saadakseen ajatukset valmistautuneeksi seksiin”, Engler sanoo.

5. Jaa illan viimeiset tehtävät muiden tehtäväksi

”Pariskuntien pitäisi tehdä järjestelyitä yksityiskohtia varten: joku huolehtimaan lahjat juhlista kotiin, joku huolehtimaan parin mahdollisista lapsista ynnä muuta. Näin mahdollisimman paljon stressistä on otettu pois parin harteilta ja he voivat keskittyä toisiinsa”, Ransom-Alfred kehottaa.

6. Ei polttareita päivää ennen häitä

Ransom-Alfredin mukaan tulevan avioparin kannattaisi viettää häitä edeltävä yö nukkuen mahdollisimman hyvät yöunet, jotta jaksaa suuren päivän – ja illan.

7. Älä anna pienten ärsytysten ja stressin muuttua riidaksi

Anna asioiden olla ja nauti hääpäivästä. Mikään ei ole sen arvoista, että olisi hääpäivänään vihainen puolisolleen ja hääyö menisi sen takia pilalle.

8. Älä anna minkään kääntää huomiotasi pois puolisostasi

Keskittykää toisiinne ja olkaa huolehtimatta siitä, miten vieraat voivat ja miten juhlat sujuvat – sitä varten on hääsuunnittelijat ja bestmanit ja kaasot.

9. Puhukaa tuhmia ennen hääyötä

Puhumalla siitä, mitä makuuhuoneen puolella on luvassa, voi kasvattaa omaa intoa toteuttaa puheet.

”Puhukaa minkälaisiin seksuaalisiin toimiin haluaisitte ryhtyä. Ehkä haluatte kokeilla roolileikkejä tai jotain uutta”, Ransom-Alfred sanoo.

10. Valmistautukaa

”Ota mukaan tuhmia alusvaatteita ja mikä tärkeintä, avoimen mielen varmistaaksesi, että olette kokeilunhaluisia ja teillä on hauskaa hääyönänne”, Ransom-Alfred vinkkaa.

Lähde: Huffington Post