Nuorimmaisensa menettänyt äiti julkaisi liikuttavan kirjoituksen Facebookissa.

Sureva äiti muistuttaa jokaista vanhempaa arvostamaan pieniäkin hetkiä lastensa kanssa liikuttavassa Facebook-kirjoituksessa, joka on lähtenyt leviämään verkossa. Ashley Grimm kohtasi tragedian kesäkuun alussa, kun hänen 4-vuotias Titus-poikansa menehtyi auto-onnettomuudessa.

Grimm kertoo Facebook-julkaisussaan, kuinka Tituksella oli tapana avata turvavyö autossa ja äiti joutuikin matkojen aikana useita kertoja pysähtymään ja laittamaan turvavyön uudelleen kiinni.

Kesäkuisena päivänä Grimm oli ottanut viisi hänen lapsistaan mukaan asioille ja oli matkalla kotiin, kun kaistalle oli pyörähtänyt suuri kivi ja samaan aikaan Titus ja hänen veljensä olivat koettaneet vaihtaa äidin huomaamatta paikkoja autossa.

Grimm väisti ajautumisen vastaantulleiden kaistalle ajamalla kiven päältä, mikä sai kuitenkin hänen 13 matkustajalle tarkoitetun autonsa pyörähtämään. Onnettomuuden seurauksena Titus lensi autosta eikä selvinnyt.

”Elämämme revittiin välittömästi hajalleen. Pieni poika, joka oli ollut minun ylpeydenaihe otettiin julmasti pois minulta sekunneissa”, äiti kirjoittaa.

Äiti kertaa tapahtumia kirjoituksessaan ja poikansa menehtymisen takia kokemiaan asioita. Hän myös paljastaa, kuinka onnettomuusuutisten kommentit satuttivat, sillä hänet todettiin huonoksi äidiksi.

”He kirjoittivat kuinka ansaitsin sen. Kuinka lapseni pitäisi ottaa minulta pois. Halusin motata heitä, ravistaa heitä. Kertoa heille, kuinka läheisiä olimme, kuinka kovasti taistelin pitääkseni hänet turvassa”, äiti kirjoittaa.

Grimmin liikuttavalla kirjoituksella on myös tärkeä sanoma kaikille vanhemmille.

”Opettele teeskentelemään. Mene heidän maailmaansa. Opettele pelaamaan Xboxilla heidän kanssaan. Ota vastaan heidän kaunis, ohikiitävä mielikuvituksensa. Anna heidän todella uskoa olevansa Kapteeni Amerikka tai kuningatar Elsa. Mene heidän mieleensä, näe miten he toimivat. Tiskit odottavat kyllä”, hän kirjoittaa.

”Ota jokainen halaus ja suukko, jonka se sinulle tuovat – jopa 25., jota he käyttävät päästäkseen pois sängystä illalla. Ja todella rutista heitä”, Grimm jatkaa.

Hän myös muistuttaa vanhempia kertomaan lapsille, että rakastavat heitä.

”Mutta katso heidän silmiinsä ja sano se niin, että todella tarkoitat sitä. Sano heille, että he voivat tehdä mitä tahansa – mitä tahansa, kun päättävät niin”, äiti kehottaa.

”Mene halaamaan lapsiasi heti. Ime itseesi heidän tuoksuaan, katso viatonta pilkettä heidän silmissään, mikä katoaa jossain lapsuuden ja aikuisuuden välillä. Todella tunne, kun he rutistavat sinua”, Grimm kirjoittaa.

”Laita puhelin alas ja näe heidät silmiesi läpi, ei vain kamerasi linssin läpi. Muista tunne heidän päästään olkaasi vasten, heidän kätensä kädessäsi, heidän suukkonsa poskellesi. Hoivaa heitä vielä kerran. Uni on yliarvostettua. Kuuntele viisi minuuttia pidempään Star Warsista, Mincraftista ja Disneyn prinsessoista. Pidä lapsiasi lähellä. Kuinka siunattu oletkaan, kun sinulle uskottu niin ainutlaatuisia, kauniita, pieniä ihmisiä”, hän päättää kirjoituksensa.

Grimmin kirjoitus on kerännyt yli 418 000 jakoa Facebookissa. Voit lukea sen kokonaisuudessaan alta tai jos julkaisu ei näy, löydät sen täältä.

As some of you know, I have gone through every mother’s worst fear. On June 2nd, I lost my youngest son in a horrible…

Julkaissut Ashley Grimm 15. heinäkuuta 2016

Lähde: Huffington Post