Käsiraudat vaihtuvat teippiin Ellen DeGeneresin ja Jamie Dornanin toteuttamassa parodiakohtauksessa.

Kaksi vuotta sitten helmikuussa ensi-iltansa saaneen Fifty Shades of Grey -elokuvan jatko-osa Fifty Shades Darker on tulossa teattereihin ystävänpäivän alla. Eroottisia kohtauksia pursuavien elokuvien miespääosassa nähtävä Jamie Dornan on ensi-illan lähestyessä vieraillut Ellen DeGeneresin talk show’ssa haastattelussa, jonka ohessa kaksikko toteutti hulvattoman parodian Dornanin tähdittämistä elokuvista.

Fifty Shades -elokuvat perustuvat samannimisiin kirjoihin ja Fifty Shades Darker -elokuvan jälkeen on tulossa vielä trilogian päättävä kolmas elokuva, Fifty Shades Freed. DeGeneres kertoi vieraakseen saapuneelle Dornanille, että hänellä olisi idea vielä seuraavallekin jatko-osalle.

”Se on pieni kohtaus, jonka kirjoitin ja ajattelin, että voisimme näytellä sen”, DeGeneres sanoo.

Ja ei kun tuumasta toimeen! Fifty Shades -elokuvissa Dornanin näyttelemä Christian Grey on seksuaalisesti dominoiva, mutta DeGeneresin parodiassa mies joutuukin päinvastaiseen rooliin, kun suuret tekorinnat ja avonaisen kauluspaidan ylleen pukenut DeGeneres saapuu makuuhuoneeseen ”lelujen” kera ja muun muassa teippaa Dornanin kädet sängynpäätyyn kiinni.

Fifty Shades Darker saa Suomen ensi-iltansa 10. helmikuuta.

Voit katsoa hauskan parodian artikkelin yltä. Fifty Shades -elokuvia on parodioitu aiemminkin, kuten kerroimme maaliskuussa 2015 – lue lisää täällä.