Äidin kirjoitus lähti leviämään Facebookissa ja on saanut paljon myötäileviä kommentteja.

Kauppojen hyllyillä on saatavilla monenlaista äitienpäivälahjaa ja -korttia äidille annettavaksi tulevana sunnuntaina. Vaikka ne ovat suloisia ja äiti varmasti arvostaa elettä, voi todellisuudessa äidin toiveissa olla jotain ihan muuta – tätä mieltä on ainakin leedsiläinen Jenny Tompkins.

Seitsemän lapsen äiti on kirjoittanut Facebook-julkaisun äitienpäivälahjoista ja siitä, mitä äidit todella haluaisivat saada. Kirjoitus on saanut positiivisen vastaanoton ja levinnyt Facebookissa monien äitien samaistuttua kirjoitukseen.

Tompkins kertoo kirjoituksensa alussa tulleensa juuri ruokaostoksilta ja huomanneensa kaupassa äitienpäivähyllyn.

”Vaikka tämä tavara on omalla tavallaan söpöä, eivät pienten lasten ja teinien äidit halua tätä p*skaa. Emme oikeasti halua”, Tompkins kirjoittaa ja sen jälkeen kertoo, mitä äidit todella tahtovat.

Alta voit lukea Tompkinsin huumorilla sävytetyn kirjoituksen kokonaan (jos upotus ei näy, löydät julkaisuntäältä) ja sen alta löydät kohtia kirjoituksesta suomennettuna.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216196976427115&set=a.2001275601539&type=3&theater

Mitä äidit haluavat:

”Haluamme käydä pissalla rauhassa. Haluamme kaksi minuuttia yksin kylppärissä ilman, että pieni ihminen tuijottaa paikkoihimme kuin sieltä alkaisi syöksyä pingispalloja. Mitään taianomaista ei tapahdu, joten Luojan tähden, jätä meidät rauhaan.”

”Haluamme, että puet vaatteesi. Haluamme antaa sinulle vaatteesi ja olla löytämättä sinua 20 minuuttia myöhemmin vain alushousissa ja yksi v*tun kenkä jalassa.”

”Laita tavarasi paikoilleen. Kuinka simppeliä se on? Tämä pätee myös aviomiehiin. Kengillä ja takeilla on paikkansa, joten käytä niitä!”

”Haluamme tehdä ruokaa ja että se syödään ilman hämminkiä. Ilman epätoivon itkua siitä, että et enää pidä pitsasta, vaikka edellisenä päivänä oli maailmanloppu, kun et saanut sitä, koska olin laittanut makkaraa ja pottumuusia.”

”Pojat. Pyyhkikää se hiton vessanpöntön istuinrengas. Tytöt. Istukaa kunnolla pöntöllä, koska muuten sitä roiskuaa ja syy menee veljienne niskaan.”

Kirjoituksen lopuksi Tompkins esittää tärkeimmän toiveen:

”Ennen kaikkea, kun teidät laitetaan nukkumaan, alkakaa nukkua!”

”Oikeasti lapset tämä on ainoa hetki, kun voimme tuntea olevamme ihmisiä. Sen lisäksi kun touhuat menemään iltakymmeneen ja yli, olen liian väsynyt tehdäkseni mitään tuhmaa isin kanssa! Saatat ajatella, että olen vanha, mutta äiskä tarvitsee seksiä, jos aion sietää sinun kiukutteluasi sen takia, että pirun sukkasi tuntuu hassulta.”

Tompkins toteaa kirjoituksensa lopuksi olevansa melko varma, ettei mitään näistä tapahdu, joten hän kohteliaasti ja kiitollisesti hymyillen ottaa vastaan mitä tahansa perhe hänelle antaa, koska he ovat hänen koko maailmansa ja kukapa haluaisi hallita täysin virtsarakkoaan.

Tompkinsin kirjoitusta on jaettu kymmeniätuhansia kertoja ja kommenteissa on niin samaistuttu kuin löydetty huumoria Tompkinsin tekstistä.

”Omg rakastan tätä, tämä on niin aitoa”, kommenttiosiossa sanotaan.

”Minusta tämä on ihan ässä juttu ja mitä me kaikki ajattelemme”, yksi nainen kommentoi.

”Melkein herätin miehen ja vauvan nauraen tälle, täydellistä”, toinen kirjoitti.

”Minusta tuntuu, että me olisimme voineet kirjoittaa tämän”, eräs nainen vastasi naiselle, joka oli tägännyt hänet kommenttiosiossa.

”Aion tulostaa tämän rakkaalle perheelleni”, yksi äiti kirjoitti kommenttiosiossa.

Löydät lisää keskustelua ja koko kirjoituksen täältä.

Lähde: Metro