Ripsivärin laittaminen voi vaikuttaa yhdeltä meikkausrutiinin helpoimmalta vaiheelta, mutta senkin kanssa voi mennä metsään.

Huomaamattaan moni nainen saattaa tehdä lipsahduksia niin ennen, jälkeen kuin ripsivärin laittamisen aikanakin. Saadaksesi kaiken voiman irti, alle on listattu 6 virhettä, joita saatat tehdä ripsivärin käytön kanssa sekä tavat korjata ne.

Kuusi virhettä, joita moni nainen tekee ripsivärin kanssa:

1. Pumppaus

Tätä on varmasti jokainen tehnyt, vaikka ei pitäisi: harjaa pumppaa ylös ja alas putkilossa siinä uskossa, että näin väriä tarttuu harjaan paremmin. Oikeasti putkiloon vain ajatuu ilmaa ja ripsiväri kuivuu nopeammin.

2. Laitat kaiken suoraan ripsiisi

Kun otat harjan pois putkilosta, se on yleensä täynnä ripsiväriä. Välttääksesi paakkuja, pyyhi osa pois harjasta ennen kuin vedät harjan ripsiisi. Voit aina lisätä sitä enemmän, mutta liiallisesta ripsiväristä on vaikea päästä eroon, kun se on jo laitettu ripsiin.

3. Vain suoria vetoja

Jos vedät harjan suoraan vain ripsien pituutta pitkin ja mietit, miksi tulos ei ole todella pitkät ja tuuheat ripset, se johtuu siitä, että tekniikkasi on hieman pielessä. Peittääksesi ripsesi kunnolla, aloita heiluttelemalla harjaa vaakasuorasti alhaalta ylös.

4. Laitat vain yhden kerroksen

Monet pelkäävät laittaa useamman kerroksen, koska eivät halua kokkareista lopputulosta. Laitammalla 3-5 kerrosta saat kuitenkin kaiken potentiaalin irti ripsistäsi. Muista vain 2. kohdan neuvo ylimääräisten pyyhkimisestä pois ennen jokaista kerrosta.

5. Et siisti jälkikäteen

Usein ripsiväriä päätyy paikkoihin, missä sitä ei tarvitsisi olla. Ennen kuin lopetat tälläämisesi, tarkista, että tahroja ei ole esimerkiksi luomissasi. Odota kuitenkin hetki sen kuivumiseksi ennen kuin pyyhit ne esimerkiksi vanupuikolla, koska ripsiväri on märkää ja voi tehdä vielä pahemman sotkun.

6. Säilytät ripsiväriä ikuisuuden

Ripsiväri ei säily ikuisuutta. Ripsivärin hyllyikä on noin kuusi kuukautta, joten muista, että kun sen kuusi kuukautta tulee täyteen, on aika heittää se menemään.

Lähde: Beauty High