Kyselytutkimuksella laitettiin järjestykseen 50 aksenttia seksikkyyden mukaan.

Brittiaksentti on pitkään ollut monien mieleen ja se on usein nimetty maailman seksikkäimmäksi aksentiksi, mutta nyt sen valtakausi on tullut päätöksen. The Independent kertoo, että Uuden-Seelannin aksentti on nimetty maailman seksikkäimmäksi aksentiksi uudessa kyselyssä.

Matkailusivusto Big 7 Travelin kyselyyn osallistui 8 500 ihmistä 60 eri maasta viime kuun aikana ja sen tulokset paljastettiin vapun alla. Kyselyyn osallistuneita pyydettiin arvioimaan top 10 -aksentit sadan aksentin listalta ja 50 parhaimmat tulokset saanutta muodostivat lopullisen listan.

Tulosten mukaan uusiseelantilaisten aksentti on kaikista vetoavin ja se nappasi ykkösijan seksikkäimpien aksenttien top 50 -listalla. Tätä aksenttia käyttävät The Independentin mukaan muun muassa laulajat Lorde ja Keith Urban.

”Uudenseelannin murre on hävyttömän hurmaava”, matkailusivusto totesi.

”Seksikkäin aksentti maailmassa? Se on nyt virallista”, sivustolla kirjoitetaan.

Uuden-Seelannin jälkeen kolmen kärkeen sijoittuivat Etelä-Afrikan ja Irlannin aksentit. Neljänneltä sijalta löytyy Italia, jota käyttäessä mikä tahansa sana kuulosta seksikkäältä, ja viidentänä on Australian aksentti.

Suomea top 50 -listalta ei löydy, mutta Pohjoismaat ovat edustettuna. Tanska on sijalla 16., kun taas Norja löytyy listan sijalta 37.

Alta löydät seksikkäimpien aksenttien top 50 -listan kärkikymmenikön ja voit tutustua koko listaan täällä.

  1. Uusi-Seelanti
  2. Etelä-Afrikka
  3. Irlanti
  4. Italia
  5. Australia
  6. Skotlanti
  7. Ranska
  8. Espanja
  9. Yhdysvaltojen eteläosa (mm. Teksas, Pohjois-Carolina, Etelä-Carolina, Georgia, Alabama)
  10. Brasilianportugali

Lähde: The Independent