Boheemia, modernia vai teollista? Tämä sisustustyyli sopii sinulle parhaiten tähtimerkkisi perusteella

Jokaiselle tähtimerkille on niille ominaiset sisustustyylit.

Ihmiset ovat viettäneet tänä vuonna totuttuakin enemmän aikaa kotona koronaepidemian takia, ja tämä kotioloissa vietetty aika on voinut herättää halun tehdä muutoksia kodin tyyliin ja sisustukseen. Maailma on kuitenkin pullollaan sisustustrendejä ja -ideoita, joista hakea inspiraatiota, joten voi olla vaikea päättää, mitä muuttaisi ja millä tavalla.

Oikean valinnan tekemiseksi Psychic Worldin asiantuntijat selvittivät, mitkä sisustustyylit sopivat parhaiten eri horoskooppimerkeille. Selvitystä varten teetettiin kysely 3 634 ihmiselle heidän lempisisustustyyleistään ja vastaukset jaoteltiin tähtimerkkien mukaan.

Alta voit lukea, minkälainen sisustustyyli olisi ominta juuri sinun tähtimerkille.

Oinas: Nykyaikainen

Enemmistö oinaista paljasti, että heidän suosikkitrendinsä on nykyaikainen (contemporary). Tulinen oinas on usein impulsiivinen, joten hän saattaa vaihtaa kodin sisustusta usein. Tämän tyylin joustavuus mahdollistaa modernien esineiden yhdistelemisen muihin trendeihin, mikä tekee siitä oinaalle täydellisen ympäristön. Mustan, beigen ja valkoisen sävyt ovat olennainen osa tätä tyyliä, kuten myös erilaiset materiaalit, mitkä antavat kodille viimeistellyn ja tuoreen ilmeen.

Härkä: Rustiikkinen

Härkä on maamerkki, joka rakastaa olla tekemisisäs luonnon kanssa. Ei liene yllätys, että niin moni härkä suosiikin rustiikkista tyyliä. Härkä nauttii, kun ympärillä on raakoja, viimeistelemättömiä materiaaleja (etenkin puuta), mikä saa hänet tuntemaan kuin olisi metsän sydämessä. Lankkulattiat ja etenkin takka tekevät kodista vieläkin rustiikkisemmat.

Kaksoset: Ranskalainen maalaistyyli

Kaksosilla on taipumus olla todella romanttisia; he ovat rakastuneet rakkauteen. Mikään tyyli ei sovikaan heille niin hyvin kuin romanttinen ranskalainen maalaistyyli. Tyylissä on tasapaino kauneuden ja mukavuuden välillä ja tämä maataloista inspiraationsa saanut trendi saa talon tai asunnon tuntumaan kodilta. Tätä tyyliä voidaan kuvailla myös eleganttiseksi rustiikiksi. Kuviot ja pyöreät huonekalut ovat tämän tyylin luomisessa vakioelementtejä.

Rapu: Perinteinen

Rapu on tähtimerkkien äitihahmo. He arvostavat kotia ja perhettä enemmän kuin mitään muuta. Tämä klassinen tyyli huoliteltujen yksityiskohtien kera saa ravut tuntemaan olonsa lämpimäksi ja kotoisaksi. Saatat kuitenkin tarvita lisätilaa kaikille perhemuistoille! 1700- ja 1800-luvuilta inspiraatiota saaneen tyylin väripalettia määrittelevät tummat, lämpimät sävyt. Huonekalujen tyyli on aika kuninkaallinen ja yleensä nojaa raskaisiin materiaaleihin.

Leijona: Vuosisadan puolivälin modernismi

Kun on kyse leijonista, valitsi valtaosa Psychic Worldin kyselyyn vastanneista nostalgisen vuosisadan puolivälin modernismin. Leijonat eivät usko teeskenneltyyn vähättelyyn. He rakastavat ylenpalttisuutta, mutta helppoja ympäristöjä. Tämä tyyli on yhdistelmä perinteisiä ja moderneja materiaaleja, missä käytännöllisyys on tärkeää. Tässä tyylissä voi havaita myös vähemmän perinteikkäitä materiaaleja, kuten lasia, metallia ja jopa muovia käytettynä runsaasti.

Neitsyt: Moderni

Neitsyet eivät voi sietää sotkua ja haluavat pitää asiat järjestyksessä. Jos heidän ympäristö ei ole kunnossa, eivät he ole onnellisia. Moderni tyyli tarkkoine linjoineen ja vaalealla väripaletilla tuo rauhan neitsyelle. Tämän tyylin juuret ovat saksalaisissa ja skandinaavisissa tyyleissä, jotka edustavat helppoa, hulinatonta ympäristöä.

Vaaka: Minimalistinen

Vaa’at rakastavat harmoniaa ja hyvää fiilistä. Vaaka ei halua pröystäillä, vaan valitsee minimalistista tyyliä. Tätä teemaa kuvailee parhaiten yksivärinen väripaletti, puhtaat linjat ja yksinkertaisuus. Värejä voi käyttää korostamaan asioita, mutta ei koskaan dominoimaan huonetta.

Skorpioni: Teollinen

Skorpionit mielellään erottuvat joukosta ja tekevät vaikutuksen. He ovat intohimoisia, vietteleviä eivätkä epäröi sanoa, mitä mielessä liikkuu. Enemmistö skorpioneista valitsivat teollisen tyylin suosikikseen. Jos haluat saavuttaa tällaisen ilmeen kodillesi, sinun täytyy sijoittaa metallielementteihin ja -huonekaluihin, olla rohkea mustan värin kanssa ja jos voit yhdistää kotiisi paljasta tiiltä, on se aina vain parempi!

Jousimies: Meri-/rannikkohenkinen

Jos jousimies jotain rakastaa, niin se on matkustaminen, joten miksi ei toisi kotiinkin tätä tunnelmaa lomamatkoilta? Enemmistö jousimiehistä sanoi, että haluaisi kotiinsa meri- tai rannikkohenkistä tyyliä, jotta vois tuntea olevansa lähellä rantaa. Tätä tyyliä saa kotiin pääasiassa valkoisella paletilla, johon yhdistetään vaaleansinisiä, harmaita ja/tai vihreitä elementtejä.

Kauris: Skandinaavinen

Kauriit ovat järjestelmällisiä. Kauris on tähtimerkkien työnarkomaani, joka arvostaa järjestyksen lisäksi mukavuutta. Skandinaavinen tyyli tarjoaa puhdasta estetiikkaa, missä on tarpeeksi valoa, joka auttaa kauriita tekemään töitä kovemmin ja paremmin. Minimalistisen tyylin tapaan tälle tyylille on luonteenomaista yksinkertaisuus ja toimivuus.

Vesimies: Boheemi

Vesimies ei tykkää nimikoia asioita, mutta he ovat tunnetusti omalaatuisia. Koti tuntuu vesimiehelle kodilta, jos se on sisustettu boheemisti, mikä heijastaa vesimiehen huoletonta luonnetta. Tätä voi kuvailla parhaiten taiteellisena tyylinä, jossa on rohkeita värejä, kuvioita ja taidetta seinillä. Boheemissa tyylissä myös kasvit ovat olennaisessa roolissa. Tämä tyyli on minimalistisen täysi vastakohta.

Kalat: Transitionaalinen

Transitionaalinen tyyli yhdistää perinteisen ja modernin. Tämän tyylin perään olivat eniten kalat. Tällaista tyyliä voit luoda kotiisi pitämällä sen värien osalta neutraalina sekä yhdistää siihen teksturaalisia elementtejä (kuten puuta, lasia, kangasta ja metallia) ja valita vaikuttavaa taidetta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.