Gatesin vastaukset tuovat hyvin esiin sen, ettei hän taida käydä itse kaupassa.

Microsoftia perustamassa ollut Bill Gates on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Gates vieraili vasta Ellen DeGeneresin emännöimässä talk show’ssa, minkä aikana DeGeneres haastoi miljardöörin hauskaan testiin, jolla selvitettiin miten hyvin Gates tietää tavallisten, arkisten tuotteiden hintoja.

Ennen testin aloittamista Gates kertoi DeGeneresille, että hänen edellisestä vierailusta supermarketissa on kulunut kauan. Sitten oli arvailujen aika: Gatesin täytyi arvata viidestä tuotteesta kolmen hinta oikein yhden dollarin sisällä, jotta studioyleisö saisi palkinnon.

Ensimmäisenä miljardööriltä tiedusteltiin Rice-A-Ronin hintaa. Se on riisiä, pastaa ja mausteita sisältävä tuote, joka maksaa dollarin, mutta Gates veikkasi sen hinnaksi viittä dollaria, yleisön nauraessa.

”Otan niitä viisi”, Gates naureskeli arvauksensa jälkeen.

Sitten Gates sai arvata, minkä verran Tide Pod -pyykinpesutabletit maksavat. Samaiset tabletit ovat olleet alkuvuodesta otsikoissa, kun netissä levisi hengenvaarallinen haaste, jossa niitä piti syödä, mutta kohusta huolimatta niiden hinta ei ollut Gatesin tiedossa.

Gates arvasi ensin niiden hinnaksi 4 dollaria, mutta yleisön reaktion johdosta nosti arvauksensa 10 dollariin. Tämäkin oli kuitenkin edelleen alakanttiin.

”Pyykkääminen on kallista”, talk show’n emäntä tokaisi.

”Otan puolet”, Gates nauratti yleisöä.

Kolmanneksi Gates arvasi, kuinka paljon hammaslanka maksaa ja tällä kertaa tärppäsi; Gates arvasi hinnaksi 4 dollaria, kun tuotteen hinta oli 3,78 dollaria.

Jos pyykinpesuaineen arvaus meni Gatesilla alakanttiin, oli pakastepizzatuotteen hinnan kohdalla tilanne päinvastoin. Gates arveli ensin pizza rolls -tuotteen maksavan 22 dollaria, joka oli aivan liian paljon.

Viimeiseksi tuotteeksi oli valittu T.G.I. Friday’s -ketjun juustodippi.

”Se on brändi. Oletteko sitä mieltä, että vähemmän kuin 10 dollaria”, Gates pohdiskeli yleisölle, saaden myöntäviä vastauksia ja naurua.

Yleisö alkoi huudella Gatesille vinkkejä ja DeGeneresinkin totesi, että hän arvaisi alle viisi dollaria.

”Vau, no mennään sitten 4 dollarilla”, miljardööri vastasi.

Voit katsoa artikkelin yltä löytyvällä videolta, miten Gatesilla sujui tuotteiden arvailu ja mitä ne todellisuudessa maksoivat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia