Nelikymppisenä on oiva aika osoittaa koko maailmalle, että olet itsevarma omana itsenäsi ja tyylissäsi.

Kun on ensin nuorempana etsinyt itseään sekä omaa tyyliään ja lopulta löytänyt sen, voi sitä iän kartuttua kantaa ylpeänä. Oikeat asusteet viimeistelevät kokonaisuuden, ja Pure Wow onkin listannnut seitsemän asustetta, jotka jokaisen naisen kannattaisi omistaa viimeistään silloin, kun ikämittariin on pärähtämässä lukemaksi 40.

Statement-korvakorut

Pure Wow’n lempivalinta korulaatikosta on statement-korvakorut, koska ne käyvät täydellisesti yhteen niin farkkujen kuin juhla-asun kanssa. Isot, näyttävät korvikset vetävät katseen puoleensa ja kasvoille, mikä samalla saa sinut näyttämään raikkaalta ja nuorelta, vaikka alla olisikin vain parin tunnin yöunet. Varmista vain, etteivät statement-korviksesi venytä korvalehteäsi tai korureikää.

Tilava, tyylikäs laukku

Olipa elämäsi nelikymppisenä kiireistä äidin arkea tai kokouksissa juoksemista, on tärkeää olla yksi laukku, johon mahtuu kaikki olennainen. Eli siis lompakko, käsidesi, naposteltavaa välipalaksi, huulipunaa, puhelin sekä kenties jopa vaihtokengät tai läppäri. Pure Wow’n mukaan tilavan, tyylikkään olkalaukun hankinnassa on se hyvä puoli, että voit valita sellaisen, joka sopii juuri parhaiten omaan tyyliisi. Kunhan se näyttää hyvältä olallasi ja sen saa suljettua, niin se riittää!

Silotellut, nahkaiset lenkkarit

Pure Wow toteaa niin kuin asiat ovat: nelikymppisenä olet liian vanha käyttämään salitossujasi söpön asun kanssa. Tiedät jo, että parempaakin on. Sen sijaan hemmottele jalkojasi ja itseäsi lenkkareilla tai tennareilla, jotka ovat yhtä mukavat jalassa kuin ne, joilla trenaat, mutta näyttävät paljon tyylikkäämmältä. Valitse jälleen tyyliisi sopivat, eli niiden ei tarvitse olla tyypillistä valkoista nahkaa, vaan ne voivat olla vaikka eläinkuosilla tai glitterillä koristellut, jos se on sinun juttusi.

Rannekello päivittäiseen käyttöön

Vaikka kaunis, koristeellinen rannekello on kiva lisä, on parempi vastine rahoille tyylikäs ja toimiva rannekello. Pure Wow suosittelee valitsemaan hieman suuremman rannekellon, jonka kellotaulu on korkeintaan 2/3 osaa ranteesi leveydestä, sen sijaan, että valitsisit pienen, siron kellon, joka sopii iltajuhliin. Kiinnitä myös huomiota siihen, mistä materiaalista kellon ranneke on tehty, jotta se kestää arkiaskareet tiskaamisesta lähtien. Pure Wow muistuttaa, että oikeanlainen kello voi viestiä muulle maailmalle, että olet ammattimainen multitaskaaja ja oikea kello on koru, joka myös pitää sinut aikataulussa.

Mustat nilkkurit

Pure Wow’n mukaan mustat nilkkurit ovat lyömätön valinta, koska ne sopivat niin monien vaatteiden kaveriksi työmekosta farkkuihin tai leggareihin. Voit valita jälleen tyyliisi parhaiten sopivat nilkkurit, kunhn varmistat, että tämä vaatekaappisi vakiovaruste on hyvässä kunnossa ennen kuin lähdet ne jalassa ihmisten ilmoille. Muista siis huoltaa nilkkureitasi!

Upea lompakko

Nelikymppisenä on viimeistään aika kohdella rahojasi huolella. Pure Wow kehottaakin hankkimaan lompakon, jossa on tilaa käteiselle, korteille ja jopa pienelle määrälle kolikoita. Tämä on ehkä pieni yksityiskohta tyylissäsi, mutta kun isoa ostosta tehdessä (tai vanhaa kaveria tavatessa kahvilassa) otat esiin tyylikkään lompakon, on se hienovarainen tapa kertoa muille, että sinulla on asiat hanskassa – raha-asioista lähtien. Lompakkoon ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa, vaan se jo riittää, että se näyttää hyvältä sinun silmääsi eikä ole kulunut tai rikki.

Aurinkolasit, jotka sopivat sinulle

Nakkaa jo menemään tai laita kiertoon aurinkolasit, jotka jatkuvasti valuvat tai istuvat sinulle muuten huonosti eivätkä sovi kasvoillesi. Pure Wow’n mukaan aurinkolasit, jotka kehystävät poskipääsi ja pysyvät paikoillaan kävellessäsi näyttävät paremmalta kuin mitkä tahansa muut aurinkolasit, mutta lisäksi otat ne myös todennäköisemmin säännöllisemmin käyttöön. Tässäkin voit jälleen valita tyyliisii sopivan, sinua miellyttävän aurinkolasityylin, mutta ajaton klassikko, musta, toimii aina!

Löydät kuvia sekä tuotevinkkejä näistä asusteista täältä.

Lähde: Pure Wow