Asiantuntija kertoo: Nämä ovat kevään isoimmat hiustrendit

Mikä olisi parempi tapa ottaa kevät vastaan kuin uusi hiustyyli?

Samalla kun päivät pidentyvät ja aurinko alkaa tulla esiin enemmön, voi omaa mielialaa nostattaa lisää myös uudistamalla hiustyyliään. Jos kaipaat inspiraatiota, kertoi julkkisten hiuksia värjäävä Tracey Cunningham Glamourille, mitkä ovat kevään isoimmat hiustrendit.

1. Babylights

Babylights – luonnolliset, ohuet raidat – ovat olleet suosiossa jo viime vuoden puolella, mutta trendi jatkuu. Babylights-raidoissa on kyse hienovaraisista, luonnollisen vaaleista raidoista. Tätä tyyliä varten vaalennetaan yksittäisiä suortuvia eikä suurempia ”suikaleita” hiuksia, jotta ei synny selviä raitoja. Nämä raidat sopivat etenkin luonnollisille blondeille tehostamaan omaa väriä.

”Tämä on ollut minun luottotekniikka vaalentamiselle vuosien ajan. Se matkii auringon vaalentamia sävyjä, mitä hiuksiin tuli lapsena”, Cunningham kertoi Glamourille.

2. Blondattu brunette

Cunninghamin mukaan monet ruskeaveriköt uskovat, että vaaleat raidat ovat pois laskuista, mutta totuus on toinen.

”Raidat bruneteilla luovat upeaa nostetta”, Cunningham sanoi.

Esimerkiksi Jessica Bielin hiuksissa Cunningham käytti balayage-tyyliä, jotta hän sai näyttelijättären hiuksiin kasvoja kirkastavia vaaleita kohtia Bielin tummien hiusten alaosiin.

3. Täysi brunette

Jos raidat eivät houkuta, ei huolta – yksisävyiset hiusvärit ovat jälleen muodikkaat. Ombre-tyyli ja raidat ovat olleet yleisiä, joten yhtä, upeaa sävyä olevat hiukset voivat erottuva joukosta.

4. Vahva punainen

”Syvät, vahvat punaiset, kuten näyttelijätär Emma Stonella ovat tulleet jäädäkseen sekä julkkisten kansoittamille punaisille matoille kuin sen ulkopuolelle”, Cunningham sanoi.

Naisten ei tarvitse enää arastella punaisen sävyjä sen takia, että pelottaisi, ettei se imartele ihon sävyä; hyvä kampaaja osaa säätää sävyn sopimaan naiselle kuin naiselle.

Lähde: Glamour


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.