Ärsyttääkö kynsilakan lohkeilu? Tällä niksillä saat lakkauksen kestämään hyvänä pidempään

Kynsilakan lohkeilun taustalla voi olla syy, johon on helppo ratkaisu.

Kun on nähnyt vaivaa ja loihtinut kauniin lopputuloksen kynsilakalla kynsiinsä tai käynyt ammattilaisen luona laitattamassa kynnet, toivoo silloin lopputuloksen pysyvän hyvänä ja lohkeamattomana mahdollisimman pitkään. Kuten moni nainen tietää, lohkeamista voi tapahtua kuitenkin yllättävän nopeasti.

Pure Wow –sivuston mukaan kynsilakan lohkeilua aiheuttavat monet asiat, mutta lopputulos säilyy hyvänä niistä huolimatta, kun viimeistelee kynnet laadukkaalla päällyslakalla. Tämä voi tarkoittaa jopa sitä, että ammattilaisen pakeille menee oma päällyslakka mukanaan – esimerkiksi Sechen nopeasti kuivuva päällyslakka on Pure Wow’n mukaan hyvä vaihtoehto.

Mutta pelkästään laadukas päällyslakka ei välttämättä riitä estämään lohkeilua ja siinä avuksi on tämä kätevä niksi: parin päivän välein sipaise päällyslakkaa kynsien kärkiin, jotta väri pysyy sinetöitynä ja näin saat nauttia kauniiksi lakatuista kynsistäsi entistä pidempään.

Olemme aiemmin esitelleet toisenkin niksin, josta voi olla apua, jos kynsilakka kuluu nopeasti pois kynsistä. Lue tästä niksistä lisää täällä.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.