Kuluuko kynsilakka nopeasti pois kynsistäsi? Tästä niksistä voi olla apua

Tällä helpolla tavalla kynsilakka voi pysyä kynsissäsi kauemmin.

Tämä on tuttua monelle naiselle: sinulla on täydellinen manikyyrin, jonka toivot kestävän monta päivää, mutta jo parin päivän päästä lakka onkin lohkeillut. Saatat syyttää kynsilakkaa tai sitä, ettet antanut lakan kuivua tarpeeksi kauan, mutta nämä eivät ehkä olekaan syypää lakan lohkeiluun.

Good Housekeepingin mukaan syy voi olla siinä, että olet jättänyt yhden askeleen väliin lakkausta tehdessäsi – kynsilakanpoistoaineen käytön ennen lakkaamisen aloittamista. Tämä kikka voi auttaa manikyyriäsi pysymään hyvänä jopa 5-7 päivää tai kauemminkin, jos laitat päällyslakkaa muutaman päivän välein.

Jos kynsissäsi ei ole lakkaa jo olemassa, voi kynsilakanpoistoaineen käyttäminen tuntua turhalta, mutta se oikeasti kannattaa. Good Housekeepingin mukaan kynsilakanpoistoaine poistaa kynsiltä luonnollisia öljyjä, mikä auttaa uutta lakkaa pysymään kynnellä paremmin.

Jotkin aluslakat tekevät tätä samaa, mutta sinulta todennäköisesti löytyy kynsilakanpoistoainetta, joten et joudu ostamaan uutta tuotetta, vaan voit kokeilla, onko tästä niksistä sinulle apua. Kynsilakanpoistoaineen käytössä tähän tarkoitukseen on myös se etu, että se kuivuu nopeasti ja voit aloittaa lakkaamisen heti.

Lähde: Good Housekeeping