Ankka-asu rauhoittaa ahdistuksesta kärsivän suloisen vuohen – katso kuvat

Vuohella on muitakin asuja, mutta ankka-asu on sen suosikki.

Pieni Polly-vuohi kärsii useista neurologisista ongelmista, jotka toisinaan aiheuttavat ahdistusta. Erityistarpeita omaavia kilejä pelastava Goats of Anarchy on ottanut Pollyn hoidettavakseen ja perustaja Leanne Lauricella on löytänyt parhaan – ja samall suloisen – tavan saada ahdistunut Polly rauhoittumaan:

Kuten kuvasta näkyy, Polly puetaan ankka-asuun. Lauricellan mukaan Polly on todella tottunut olemaan puettuna, mutta ankka-asulla on erityinen vaikutus.

”Olin ostoksilla eräänä päivänä ja huomasin suloisen, pienen ankka-asun ja minun oli ostettava se. Ensimmäisen kerran, kun laitoin Pollyn asuun, se vain sulki silmänsä ja nukahti. Polly vaikutti erittäin rauhaisalta”, Lauricella sanoi Mashablelle.

”Päivä tai kaksi myöhemmin laitoin Pollylle ankka-asun uudelleen ja taas se nukahti. Silloin tajusin, minkälainen vaikutus asulla on”, hän kertoi.

Lauricellan mukaan Polly tykkää olla käärittynä isoon vilttiin ja hän epäileekin, että ankka-asussa on samanlainen olo kuin vilttiin käärittynä.

”On hetkiä, kun Polly juoksee ympäri taloa kutsuen minua ja laitan ankka-asun sen päälle ja se välittömästi rauhoittaa Pollya”, Lauricella kuvaili.

Neurologisten vaivojen ja ahdistuksen lisäksi Polly syntyi sokeana ja äärimmäisen alipainoisena. Mashablen mukaan Polly on nyt puolivuotias ja sitä täytyy edelleen syöttää käsin, koska sen sokeus esti sitä kykenemästä olemaan emonsa ruokittavana.

Pollysta pidetään hyvää huolta Lauricellan hoidossa, mutta vaikka ankka-asulla on positiivinen vaikutus pieneen vuoheen, on Lauricella saanut kritiikkiä osakseen netissä ja ihmiset ovat väittäneet Lauricellan kohtelevan Pollya kaltoin pukemalla sen vaatteisiin.

”Minulla ei ole tapana pukea vuohiani asuihin, mutta oli halloween, joten ajattelin pitäväni hieman hauskaa”, Lauricella sanoi Mashablelle.

”Me Goats of Anarchyssa pelastamme erityistarpeita omaavia kilejä, mutta me me koetamme myös tuoda hieman iloa seuraajillemme ja tukijoillemme suloisilla kuvilla ja videoilla”, hän jatkoi.

”En raahaa Pollya ympäri kaupunkia ankka-asussa, kuten jotkin mediat ovat kertoneet. Omistan elämäni näille pikkuisille ja niiden hyvinvoinnille enkä koskaan pukisi vuohta asuun, jos se stressaisi sitä”, Lauricella valisti kritisoijiaan.

”Olen pelastanut kaltoinkohdeltuja vuohia ja en kuvittelisikaan laittavani asuja niille. Polly on erilainen. Tämä ei ole kaltoinkohtelua, tämä on rakkautta”, hän lisäsi.

Ankka-asun lisäksi Pollylla on muitakin asuja, mutta Lauricellan mukaan ankka-asu on sen suosikki.

View this post on Instagram

Polly is a unicorn 🦄🦄🦄🦄

A post shared by Goats of Anarchy (@goatsofanarchy) on

Goats of Anarchyn perustajan mukaan Polly pärjää uudessa kodissaan ja on saanut myös uuden ystävän, joka on myös lohduksi vuohelle.

”Pollylla on uusi paras ystävä, Pocket, jolta syntyessään puuttui molemmista takajaloista puolet eikä sillä ole kavioita. Pocket on ollut suuri lohtu Pollylle”, Lauricella sanoi.

”Ensimmäisen kerran, kun ne tapasivat, laitoin Pocketin Pollyn selälle ja sillä oli samanlainen vaikutus kuin ankka-asulla. Polly nukahti heti”, hän jatkoi.

View this post on Instagram

Polly and her Pocket 💗💙

A post shared by Goats of Anarchy (@goatsofanarchy) on

Mashablen mukaan pienellä Pollylla on edessä tapaaminen neurologin kanssa, mikä toivottavasti auttaa sen tietä toipmiseen vielä enemmän, mutta ankka-asu ja Pocket ovat jo alku. Pocket taas on saanut proteesit auttamaan sitä kävelemään.

Voit seurata vuohien elämää Goats of Anarchyn Instagram-sivulta ja halutessasi voit tukea heidän toimintaa GoFundMe-sivun kautta – he ovat laajentamassa, jotta voisivat pelastaa enemmän kilejä.

Lähde: Mashable


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.