Julkkisten näyttäessä mallia, moni trendi yleistyy ja näin voi käydä myös toisiinsa sopivaksi värjättyjen hiusten ja kulmien kohdalla.

Rillit huurussa -sarjassa Pennyä näyttelevä Kaley Cuoco-Sweeting esitteli vasta Instagramissa vaaleanpunaisen sävyn saaneita kutrejaan. Sävyteema ei kuitenkaan jäänyt siihen, sillä nyt näyttelijätär on julkaissut kuvia, joissa hänen kulmakarvansa ovat myös pinkit.

@maneaddicts #bts #pinkbrows @jamiemakeupgreenberg photobomb @clsymonds

A photo posted by @normancook on

Pinkit kulmat ovat Mane Addictsin kanssa tehtyä valokuvaussessiota varten ja ne ovat vain väliaikaiset. Tästä huolimatta Cuoco-Sweeting voi käynnistää pinkeillä kulmillaan uuden trendin, sillä Refinery29 toteaa näyttelijättären olevan ensimmäinen julkkistähti, jolla hiukset ja kulmat ovat värjätty toisiinsa sopien.

Cuoco-Sweetingin ollessa ensimmäinen julkkis tätä trendiä kokeilemassa, löytyy kuitenkin Instagramista myös tavallisia naisia, jotka ovat jo kokeilleet sävy sävyyn värjättyjä hiuksia ja kulmakarvoja:

Good morning! ☔️#motd #fotd #illamasqua #velourlips #australis #pink #neutraleyes #browneyes #greenhair #alt #septumpiercing

A photo posted by youarenotavictim (@youarenotavictim) on

#purplehair #braid #halobraid #whispy #purplebrows #selfie #makeupbyme #hairbyme color by @palm_sunday

A photo posted by KatieMarie (@katiemarieokay) on

Hair & makeup shoot today! #coloredeyebrows #blueeyebrows #bluebrows

A photo posted by Julez Scott (@djarella) on

Lähde: Refinery29, Popsugar

Kommentit

Kommenttia