Äideistä ystäviin – 5 naista, joille osoittaa kiitosta naistenpäivänä

Jokaisen elämässä on inspiroivia naisia, joille osoittaa arvostusta ja kiitosta – edes kansainvälisenä naistenpäivänä.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta, jolloin kaikki maailman mahtavat naiset saavutuksineen pääsevät paremmin valokeilaan.

Jokaisen elämässä on tärkeitä, merkittäviä naisia, jotka ansaitsevat kiitosta ja arvostusta. Jos et kiitä heitä muuten, tee niin ainakin naistenpäivänä.

Nämä naiset ainakin ansaitsevat kiitosta:

Oma äiti

Monella oman äidin vaikutus on ollut suuri, sitä ei voi kieltää. Lapsen kasvattaminen ei ole helppo tehtävä ja hyvä äiti voi olla kaikista naisista inspiroivin.

Parhaat ystävät

Parhaan ystävän vaikutus omaan elämään on mittaamaton. Parhaan ystävän kanssa jakaa ilot, surut, juorut ja suuren määrän erilaisia kokemuksia. Paras ystävä voi tietää sinusta enemmän asioita kuin kukaan muu. Aidon ystävän löytäminen on vaikeaa, mutta kun sellaisen on löytänyt, kannattaa hänen olemassaoloa juhlistaa.

Siskot

Sisko/siskot voivat tehdä nuorempana hulluksi, mutta iän karttuessa siskoja osaa arvostaa täysin sellaisena kuin he ovat. Usein he ovat myös erilaisia, joten heiltä voi saada uusia tapoja nähdä asiat, uutta perspektiiviä. Isosiskosta on saanut apua ja tukea asioissa, koska hän on kokenut monet asiat ensin. Pikkusisko taas on ruokkinut vastuuntuntoa ja halua huolehtia muista.

Muut äitihahmot

Jokaisella on äidin lisäksi toinen äitihahmo, joka voi olla isoäiti, täti, sukulainen tai perhetuttu. Muut äitihahmot eivät niinkään kasvata, vaan jakavat neuvoja ja kokemuksia, joista ottaa opikseen. Hän voi olla myös se, jolle soittaa, kun on riidellyt vanhempien kanssa tai tarvitsee sellaista näkemystä, johon omat vanhemmat eivät pysty.

Ihailemasi julkkisnaiset

Julkkisnaiset eivät ole oikeasti läsnä elämässä, mutta he voivat toimia suurena inspiraation lähteenä. He ovat roolimalleja ja monet, kuten Emma Watson, Oprah ja Patricia Arquette, ajavat äänekkäästi tasa-arvoa ja naisten oikeuksia.

Lähde: Elite Daily


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.