Lisää nämä vaatteet ja asusteet pukeutumiseesi kesällä, ja olet heti muodin kuumimmalla aallonharjalla!

Vaikka koronapandemia onkin pakottanut meidät pysymään aiempaa rajatummassa ympäristössä, eli pääsääntöisesti kotisohvillamme, ei muotiteollisuus suinkaan ole kuollut pandemian vaikutuksesta. Korona on tosin vaikuttanut muodin uusiin virtauksiin, kuten listalta huomaat! Pengo kaappiasi tai käy ostoksilla, jotta saisit seuraavat muodin ykköshankinnat omaankin asuusi!

 1. Ylisuuret olkatopatut takit ja bleiserit
  Tämä 80-luvulta tuttu herkullinen vaate on noussut ryminällä takaisin muodin aallonharjalle! Se saa vyötärön näyttämään kapeammalta ja jalkasi pidemmältä. Voiko parempaa yhdistelmää ollakaan?

 2. Mustat kasvomaskit
  Mustat linjakkaat maskit eivät pelkästään pidä sinua turvassa, vaan sopivat myös asuun kuin asuun ja tekevät siitä astetta tyylikkäämmän. Materiaalejakin on tarjolla valtava määrä, ja jos haluat näyttää poikkeuksellisen tyylikkäältä, valitse vaikkapa silkistä valmistettu maski.

 3. Huivi pään ympärillä
  Nämä 50- ja 60-luvuilta tutut asusteet suojaavat sekä hiuksiasi että tekevät asustasi mielenkiintoisemman. Huivin voi sitoa sadalla eri tavalla, joten löydät varmasti itsellesi sopivan tavan!

 4. Pastellivärit
  Kokeile vaikkapa mintunvihreää bleiseriä ja laventelin violettia trenssiä. Näitä suloisia värejä voit vaikka yhdistellä keskenään ja heittäytyä luovaksi! Mikä sopisi kesään paremmin kuin iloiset pastellivärit?

 5. Keltaiset käsilaukut
  Tämän kesän käsilaukkuhitiksi ovat muodostuneet keltaiset laukut kaikissa eri sävyissä! Keltainen on helppo yhdistää eri väreihin ja kuvioihin, sillä se erottuu aina muista väreistä edukseen ja piristää muuten hyvin tavanomaista asuvalintaa.

 6. Valkoiset polven yli ulottuvat saappaat
  Vaihda tänä kesänä ruskeat ja mustat saapikkaasi valkoisiin! Yli polven ulottuvat korkeat saappaat näyttävät seksikkäältä niin farkkujen, leggingsien kuin mekonkin kanssa. Jätä saappaat kuitenkin kotiin, kun hellerajat paukkuvat!

 7. Kirkkaan siniset asusteet
  Tämä herkullinen väri antaa mahdollisuuden todella erottautua massasta! Ja kirkkaansinisen väriskaala on niin laaja, että pääset todella leikittelemään erilaisilla sävyillä ja asusteilla! Kokeile vaikkapa kirkkaansinistä käsilaukkua tai hattua piristämässä asuasi.

 8. Hapsukoristeiset käsilaukut
  Tämän kesän megahitti ovat hapsukoristeiset käsilaukut. Valitse joko lyhyehköt hapsut, tai hapsut, jotka lähes laahaavat maata! Hapsut voivat olla joko nahkaa tai tekstiiliä, kaikki materiaalit ovat hyväksyttyjä. Jos haluat todella tehdä statementin, valitse räväkkä punainen tai vihreä hapsulaukku!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, joita muodin uusimmat virtaukset kiinnostavat!

Lähde: The Trend Spotter