Voimakas persoonallisuus saattaa aiheuttaa ympärillä olevissa ihmisissä monenlaisia tunteita.

Toisissa se aiheuttaa ihailua, toisia se taas etäännyttää ja jopa pelottaa. Nämä kahdeksan kohtaa kertovat, omaatko vahvan luonteen:

 1. Et yritä miellyttää ketään
  Et tee mitään, mikä pyrkii vaikuttamaan muut ihmiset. Olet uskollinen mielipiteellesi ja itsellesi, ja muiden mielipiteiden miellyttäminen ei käy yhteen todellisen luonteesi kanssa.
 2. Et etsi huomiota
  Luonnollisesti et halua huomiota, koska olet luottavainen ja tyytyväinen siihen kuka olet, etkä tarvitse muiden hyväksyntää. Se johtuu siitä, että olet hyväksynyt itsesi ensin.
 3. Myönnät virheesi
  Et pidä itseäsi täydellisenä, etkä yritä luoda itsestäsi täydellistä persoonaa ystäviesi edessä. Et tunne häpeää, kun myönnät virheesi.
 4. Pidät kiinni moraalistasi
  Sinulla on oma mielipiteesi siitä, mikä on hyvää ja mikä pahaa eikä mikään tai kukaan käännä mieltäsi sen suhteen. Seisot tukevasti maassa, eikä mikään voi horjuttaa tasapainoasi.
 5. Et siedä tekosyitä
  Tässä ongelma ei ole ego. Tekosyyt mielestäsi kertovat vain mukavuudenhalusta. Haluat itse poistua mukavuusalueeltasi ja yrittää hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.
 6. Et voi sietää ajattelemattomuutta
  Et pidä ajattelemattomista ihmisistä, jotka toimivat nopeasti ja tekevät päätöksiä hyvin nopeasti. Olet tietoinen ja huomaavainen, ja sinulla on myös empatiaa.
 7. Et pidä jutustelusta
  ”Mikä sää siellä on?” on yksi niistä kysymyksistä, jotka eivät aloita mukavaa keskustelua kanssasi. Sinulla on tapana puhua ennemmin jostakin mielekkäämmästä, kuin tuhlata aikaa turhiin keskusteluihin.
 8. Et ole ylimielinen – sinulla on vain vahva asenne
  Olet sellainen henkilö, joka tietää oman arvosi. Kun tiedät arvosi, tiedät mitä haluat elämääsi ja mikä on mielekästä ja mikä ei. Heikoimpia tämä saattaa ärsyttää.

Tunnistitko itsesi näistä? Jaa, jotta näet ovatko ystäväsi voimakkaita persoonia!

Lue myös: Persoonallisuustesti – Mitä lempivärisi kertoo sinusta?

Lähde: Women Daily Magazine