Jokainen tekee kodistaan omannäköisen ja sisustaa sen mieleisekseen.

On kuitenkin tiettyjä asioita, joiden paikka ei yksinkertaisesti ole olohuoneessa, jyrähtää Popsugar. Tämä johtuu siitä, etä olohuone on monessa kodissa se tila, johon kokoonnutaan ja vietetään aikaa, kun vieraita tulee kylään.

Vaikka asuisit yksin, on paras olla varautunut yllätysvieraisiin ja pitää koti sellaisena, että vieraillakin on siellä mukava olla. Popsugarin mukaan siinä auttaa se, ettei olohuoneestasi löydy näitä 8 asiaa:

1. Nolot kuvat

Oma koti, omat säännöt. Kannattaa kuitenkin miettiä, mitä kotonasi käyvät ajattelevat, jos esillä on kuvia, joissa tunget kieltäsi kumppanisi kurkkuun tai olet kaveriporukkasi kanssa viettämässä villiä tyttöjen iltaa.

2. Tiskit

Jos syöt olohuoneessasi, koeta muistaa viedä käytetyt astiat keittiöön ja hoitaa ne pois kuljeksimasta. Etenkin vierailulle tuleva äiti ei pidä siitä, jos olohuone pursuaa tiskejä.

3. Vanhat karkit

Herkkupurnukka on hauska ja helppo tapa tarjota makeisia vieraille heidän tullessaan kylään, mutta nekin kannattaa vaihtaa eikä pitää monta kuukautta vanhoja esillä ja tarjolla.

4. Treenivälineet

Olohuone ei ole paikka painoille ja muille treenivälineille. Jos joudut tekemään treenisi olohuoneessa, pyri silti säilömään ne jossain muualla.

5. Lemmikin tarvikkeet

Raapimispuut, lelut ja etenkin hiekkalaatikoiden paikka ei ole yhteisessä tilassa, vaikka asuisitkin yksin.

6. Pölyiset tekokukat

Tekokukat voivat olla jo halvan näköisiä, joten aidot olisivat toki parempia, mutta se ei aina ole mahdollista. Pahinta on kuitenkin, jos on tekokukkia, jotka ovat keränneet pölyä.

7. Kenkäpinot

Kenkien paikka ei ole olohuoneessa, missä ne voivat luoda inhottavan hajuhaitan.

8. Juhlakoristeet

Jos ei ole joulukuu tai tammikuun alku, ei joulukoristeiden paikka ole olohuoneessa. Sama pätee myös pääsiäiskoristeiden ja muiden juhlapäivien koristusten suhteen; pidä ne esillä vain silloin, kun on se aika vuodesta.

Lähde: Popsugar