Tyylikkyydessä on paljon kyse myös siitä, miten tyylittelet asukokonaisuutesi.

Pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus siihen, miltä asukokonaisuus näyttää. Nämä hienosäädöt voivat myös tuoda uutta ilmettä vaatteille, jotka ovat olleet vaatekaappisi kätköissä jo pitkään ja joihin olet saattanut kenties jopa suhtautua niin, ettet enää niitä päällesi pistä.

Alle on listattu kuusi nopeaa, ajatonta kikkaa hienosäätää tyyliäsi – ilmaiseksi.

1. Kääri hihat

Pitkät hihat ovat tarkoitettu käärittäväksi, vai mitä? Napitettava paita voi tuntua jäykältä, mutta kun sen hihoja kääräisee ylemmäs, tulee tyyliin erilainen, rennompi ”viba”.

2. Käännä lahkeet

Farkkujen lahkeet voivat piilottaa asun parhaimman osan: kengät. Siksi kannattaa muistaa, että lahkeita voi aina kääntää. Muotialan sisäpiiriläiset suosivat Popsugarin mukaan tapaa kääntää lahkeet näkyvästi, eli käännöstä ei ole piilotettu farkkujen sisäpuolelle. Lopputulos on siisti ja hieman viimeistelemättömän oloinen – ja täydellinen esittelemään kenkiäsi. Lahkeita voi kääntää monin tavoin ja jokainen kääntää tavallaan. Yksi käännös toimii kuitenkin hyvin jäykkien, suorien farkkujen kanssa, kun taas rullattumpi käänne sopii hyvin boyfriend-mallin farkkuihin.

3. Takki olalle

Mikään ei kieli muodista kuin hartioille levitetty takki. Hullua, mutta totta, eikä se maksa mitään – ja se tekee asukokonaisuudestasi heti kalliimman ja tyylikkäämmän näköisen.

4. Tee solmu

Helpoin tapa korostaa vyötäröä ilman vyötä on sitoa solmu paitaan keskelle. Se tuo kokonaisuuten luovempaa, leikittelevämpää ilmettä kuin jos vain laittaisit paidan helman alaosan sisään.

5. Paidan helma piiloon puoliksi

Sen sijaan, että laittaisit paidan helman kokonaan alaosan vyötärön alle, laita vain puolet. Se on huolettomamman oloinen ja toimii jopa farkut ja t-paita -yhdistelmän kera tehden siitä trendikkäämmän. Laita puolet paidasta tai koko etupuoli alaosan sisään ja anna takapuolen olla vyötärön yllä.

6. Ota vyö kehiin

Ylisuuret paidat, tunikat ja takit voi saada helposti istumaan paremmin oman kropan kanssa vyön avulla. Se tuo esiin kropan muotoa ja korostaa keskivartaloa ja vyö tuo hohtoa huolettomaankin asukokonaisuuteen. Vyön saa hetkessä ylle ja asukokonaisuuden ilme muuttuu helposti.

Katso kuvavinkkejä tyylikikoista täältä!

Lähde: Popsugar