Näillä täsmäneuvoilla päivität tyylisi helposti mielenkiintoisemmaksi.

Kun ikää tulee lisää, eivät samat tyylineuvot enää käy kuin pari vuosikymmentä aiemmin. Nelikymppisenä olet todennäköisesti kuitenkin asemassa, jossa voit jo alkaa panostaa pukeutumiseen enemmän kuin aikaisemmin. Sano siis hyvästit pikamuodille ja panosta mieluummin laatuun ja hyvään suunnitteluun.

Seuraavilla vinkeillä teet tyylistäsi monta astetta hienostuneemman:

 1. Panosta laatuun
  Nyt on aika sanoa hyvästit pikamuodille ja panostaa laadukkaisiin vaatteisiin, kuten laukkuihin, takkeihin ja kenkiin. Laadukkaat tuotteet ovat yleensä ajattomampia, ja kestävät pitkään käytössäsi.

 2. Kokeile yksivärisiä asuja
  Kokeile asuja, joissa käytät vain yhtä sävyä, kuten vaikka kokonaan ruskeista tai mustista vaatteista koostuva asu. Tämä saa sinut näyttämään ajattomalta ja hienostuneelta.

 3. Investoi nahkaan
  Älä kuitenkaan tyydy pelkkään mustaan tai ruskeaan nahkaan, vaan valitse värillistä nahkaa! Miten olisi tummanpunainen nahkahame tai oliivinvihreä nahkatakki?

 4. Panosta jonkin näyttävään
  Osta itsellesi jokin näyttävä luksustuote, kuten designerlaukku, timanttikorvikset tai vaikkapa kashmirtakki. Pääasia että se jokin kääntää päitä!

 5. Etsi täydellinen kimono
  Kimono on täydellinen lisä 40-vuotta täyttäneen naisen vaatekaappiin. Laadukas kimono on upea lisä tyyliisi, auttaa pitämään sinut lämpimänä illan viiletessä ja on lisäksi helppo sujauttaa laukkuun, kun lähdet ulos. Kimono on mielenkiintoisempi vaihtoehto neuletakille.

jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Vinicius ”amnx” Amano, Unsplash