Mies, älä vie naista seuraavanlaisille treffeille!

Ei todellakaan ole yhdentekevää, millaisille treffeille mies naisen vie. Vaikka ihmisillä onkin hyvin erilainen käsitys siitä, mitkä ovat hyvät treffit, voidaan melko yleisesti sanoa, että osa treffi-ideoista on suorastaan surkeita.

Jos treffailu alkaa huonosti, saattaa koko suhde päättyä siihen.

Nainen esimerkiksi arvostaa sitä, että mies kiinnittää häneen jakamattoman huomionsa ja on selkeästi nähnyt vaivaa treffien eteen. Myös se, että mies ei ole pihistellyt, voi auttaa tekemään naiseen vaikutuksen, vaikka se ei olekaan välttämätöntä.

Miehen kannattaa ehdottomasti välttää seuraavia treffi-ideoita, ainakin aivan tapailun alkuaikoina.

 1. Kahville
  Miehen ei koskaan pitäisi naista treffeille kahvilaan, sillä jos viet naisen vain kahville, hän luultavasti ajattelee, että mies joko a) ei ole kovin kiinnostunut naisesta, tai b) mies on pihi, eikä halua investoida treffeihin sen vertaa, että veisi naisen kunnolla syömään.

 2. Klubille
  Vaikka baareissa ja klubeissa voi tavata uusia tuttavuuksia, ei sinne kannata todellakaan viedä naista treffeille. Kovaäänisen musiikin takia ette pysty keskustelemaan juuri lainkaan, ja nainen ei välttämättä innostu paikasta, jossa miehen huomio kiinnittyy kaikkeen mahdolliseen muuhun ympärillä tapahtuvaan, paitsi häneen.

 3. Hengailu kavereiden kanssa
  Vaikka mies onkin kenties todella malttamaton esittelemään upean naisen kavereilleen, ei sitä kannata todellakaan tehdä ensimmäisillä (eikä vielä toisillakaan) treffeillä. Nainen haluaa treffeillä miehen jakamattoman huomion, eikä halua kuunnella, kuinka miehen kaverit kertovat hänen noloja mokiaan menneiltä vuosilta.

 4. Vääränlainen leffa
  Vaikka leffa sinänsä onkin ihan kelpo idea treffeille, pitää elokuvan olla oikein valittu. Nainen todennäköisesti haluaa romanttisempaa tunnelmaa, eikä välttämättä innostu samoista tomintakomedioista, kuin mies. Jos leffassa siis lentää verta ja suolenpätkiä, kannattaa miehen mennä katsomaan kyseinen leffa kavereidensa kanssa.

 5. Esittely perheelle
  Kyllä, kun hetki on oikea, on naisesta upeaa, että mies esittelee hänet perheelleen. Jos mies kuitenkin tekee tämän treffailun alkuaikoina, antaa tämä miehestä todella oudon kuvan, ja kuka tahansa nainen todennäköisesti juoksisi kiljuen pakoon – täysin ymmärrettävästi!

  Onko sinut viety tämänkaltaisille, aivan vääränlaisille treffeille?

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Love Panky