Näistä ei kannata ottaa mallia.

Miksi keksiä pyörää uudestaan, kun eroamisen voi yleensä hoitaa yksinkertaisesti – vaikka helppoa se ei olekaan? Yleensä eroaminen olisi parasta tehdä näin: selitä tulevalle ex-kumppanille mikä meni pieleen ja koeta tehdä ero hellästi turhaan loukkaamatta toista.

Valitettavasti se voi kuitenkin olla vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa. Tämä käy ilmi todella huonoista syistä erota, joita ihmiset paljastivat Reddit-sivustolla kuulleensa, kun kumppani halusi päättää suhteen.

Alla on malliesimerkkejä siitä, miten toista osapuolta ei kannattaisi jättää.

1. ”Rakastan sinua enkä kestä, jos menetän sinut. Ennen kuin niin tapahtuu, erotaan!”

2. ”Pidän pekonista. Sinä et pidä pekonista. Tämä oli tässä.”

3. ”Exäni sanoi: Jos joku nuori nainen on mukava minua kohtaan baarissa, en ehkä pysty estämään itseäni harrastamasta seksiä hänen kanssaan enkä halua pettää sinua.”

4. ”Exäni sanoi, ettei voinut kuvitella menevänsä naimisiin henkilön kanssa, jonka vanhemmat eivät olleet enää yhdessä… Isäni on kuollut.”

5. ”Rakastan sinua niin paljon ja haluan viettää loppuelämäni kanssasi. Meidän pitää erota. Jos todella kuulumme yhteen, sitten päädymme yhteen uudelleen, kuten elokuvissa.”

6. ””Äitini mielestä kasvosi ovat liian kontrolloivat ja v*ttumaiset ja se tarkoittaa, etten voisi kontrolloida sinua”, näin minulle sanottiin lukion viimeisenä vuotena ja poikaystäväni oli ensimmäistä vuotta korkeakoulussa.”

7. ”Tunnen kutsumusta olla papin vaimo ja sinusta ei tule pappia.”

8. ”Leikkasin hiukseni lyhyemmäksi ja laitoin hieman raitoja, johon exäni totesi: ”Et ole enää se sama tyttö.” Se siitä sitten.”

9. ”Poikaystävä: Tiedäthän, kun kadulla kulkiessa joskus mieltää jonkun miehen todella komeaksi? Minä: No, joo, kait. Poikaystävä: Minäkin ajattelen niin.”

10. ”Vietät liikaa aikaa kuolevan isäsi kanssa.”

Lähde: Huffington Post