Nörtit ovat parhaita, julistaa naistenlehti.

Naistenlehti Cosmopolitanissa on julkaistu artikkeli, jonka kirjoittanut David Ingber kertoo syitä, miksi kannattaisi seurustella nörttien kanssa. Hän kuitenkin huomauttaa, että nyt ei puhuta 80-luvun elokuvien ja 90-luvun tv-sarjojen nörteistä, vaan sen sijaan on kyse moderneista nörteistä.

Näistä syistä on hyvä seurustella nörtin kanssa:

1. Nörteillä on yksi tai pari asiaa, joita he rakastavat suunnattomasti

Ingber kertoo, että ei luota ihmisiin, jotka suhtautuvat kaikkeen olan kohautuksella, sillä heiltä puuttuu intohimoa. ”Vaikka olet niin koukussa Battlestar Galacticaan, että emme puhu muutamaan päivään, on hyvä tietää, että olet niin kova fani. Se kertoo jotain lähestymisestäsi elämään”, hän kirjoittaa.

2. Nörtit tietävät, että he saattavat pitää oudoista asioista, joten et itse joudu olemaan itsetietoinen pitämistäsi oudoista asioista

Vietätkö iltasi katsellen kuvia kissoista sukkahousuissa? Kumppanisi, joka meni edellispäivänä töihin pukeutuneena Doctor Who -hahmoksi muuten vain, ei tuomitse sinua.

3. Nörteillä on rakentavasti addiktoivat persoonallisuudet

Ihmiset vetäytyvät kohti aktiviteetteja, jotka voivat olla tuhoisia. Nörtit käyttävät aikansa projektein ja avustuksin. Ja kyllä, Redditin käyttäjät tekevät avustuksia tähän maailmaan.

4. Nörtit eivät pelaa pelejä

He saattavat pelata oikeita pelejä, mutta parisuhteessa he ovat suoria.

5. Nörtit ovat itsetietoisia

Nörtit yleensä tietävät miten ja ketkä pitävät heitä nörtteinä. Silti he rohkeasti jatkavat nörttinä olemista. Stigman käyttämistä kunnianmerkkinä on merkki siististä tyypistä.

6. Nörtit rakastavat ongelmien ratkomista, sekä omien että muiden

Jos nörtti käyttää neljä viikkoa tietokonevian korjaamiseen ohjekirja käsissään, sama nörtti valvoo myös koko yön selvittämässä parisuhdeasiaa.

7. Nörtit rakastavat teknologiaa

Jätä hyvätit ympyrän ajamiselle; luotto Google mapsiin on täysin hyväksyttävää. Sen lisäksi sinun ei tarvitse mennä enää nettiin, koska kumppanisi aloittaa innoissaan keskustelut kysyen jotain netissä näkemästään ja pitää sinut ajan tasalla samalla.

8. Nörtit haluavat olla parhaita asioissa

Jatkuva motivaatio itsensä parantamiselle jossain asiassa, jopa parisuhteessa, harvoin kääntyy negatiiviseksi.

9. Nörtit ovat suuri apu zombieapokalypsin koittaessa

He ovat lukeneet kaikki aiheeseen liittyvät sarjakuvat, nähneet kaikki aiheeseen liittyvät elokuvat ja pelanneet kaikkia aiheeseen liittyviä pelejä. He tietävät väistöliikkeet.

10. Nörtit ovat tyytyväisiä omassa kehossaan

Häpeämättömästi jotain rakastaen, jopa yhteiskunnallisen ivan edessä, on todella positiivinen ominaisuus.

Lähde: Cosmopolitan